Att ha semesterns sista dag.

Ja så är det. Hela det här ”arbetahemma”-lullullet är officiellt slut imorgon. Då är det till att dra på sig kavajerna igen och sätta igång hjärnan tidigt på morgonen och försöka komma håg hur man gjorde allt det man inte hade glömt bort innan man gick på två veckor ledigt.

Men det känns helt okej faktiskt. Dels för att jag bara jobbar måndag, tisdag och halva onsdag den här veckan. Två och en halv dag känns som en bra mjukstart. Men också för att jag älskar mitt jobb och för att jag har mycket att se fram emot; Ingelas baby shower, nya återförsäljare och att jag tydligen ska till Norge på konferens runt den nionde med VD:n och åka skidor och kasta snöbollar på affärsområdeschefen.

Men idag är det fortfarande semester och åkrarna badar i ljus, så nu ska jag äta långfrukost med min man sen blir det nog, vanan trogen, en promenad ner till havet. Som sagt, varför bryta rutiner som fungerar.

1 kommentar till “Att ha semesterns sista dag.

  1. Det låter jämt så härligt när du skriver att du älskar ditt jobb. Jag vill också ha ett sådant jobb i framtiden. Ska bara studera i 3,5 år först 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg