Att söndagsnjuta.

Armband från Liv Swedish Design.

Efter att ha legat och dragit mig i badet i nästan en timme är jag skrynklig och genomvarm och har fått lockigt hår i nacken. Vi hade inte badkar i lägenheten så det tar jag igen med råge sen vi flyttade hit. I vanliga fall är det bara den första kvarten som är skön; när det nästan svider i fötterna av värmen och hela badrummet ångar, men såna här dagar när det är kallt och gnistrande finns det inte så mycket som slår en timme i vatten.

Jag håller fortfarande på att hitta mål för 2011, och jag har fortfarande inte riktigt lyckats. Det finns den där tomheten som jag har skrivit om innan, den som kommer när man står på andra sidan och försöker smälta det faktum att man faktiskt har nått sina mål. Att man är där. Nu måste jag hitta en gaspedal i hjärtat och i huvudet som rivstartar mig och ser till att jag håller fokus igen. För det är då jag har det som bäst; när jag kan njuta av nuet eftersom jag vet vart jag är på väg.

Vi får se vad som händer. Vem vet? Kanske sadlar jag om till grafisk formgivare eller trädgårdsmästare, eller så kanske jag bestämmer mig för att starta en kennel med ryska vinthundar och börjar klä mig i Marimekkotyger, färgglada örhängen av plast och prata nedlåtande om alla jag möter på hundutställningar. Oavsett vilket så tror jag att det kommer bli bra det här. Ibland måste man bara ta sig tiden att hitta det man vill.

3 kommentarer till “Att söndagsnjuta.

  1. Det där med mål låter alltid så bra, men jag tycker att det är så fruktansvärt svårt. I snart tio år har jag kämpat mot målet ”Examen” och ”Civ.Ing.” på visitkortet men det har varit en minst sagt krokig väg. Förhoppningsvis når jag slutet på den under våren. De senaste dryga två åren har det i alla fall känts rätt…men det gick inte fortare för det.

  2. Vad avundfrisk jag blev över ditt badande! Det finns (nästan) inget jag önskar så innerligt som ett badkar med lejontassar. Att ligga där och mjukna upp i förföriskt doftande oljor och hitta på tokiga mål, småskratta och skriva ner dem… ”Haha, det där kommer väl aldrig att gå!” Nerskrivna mål har mycket kraft.

    Underbart vackert armband! Tack för tipset!

    Önskar dig en härlig start på veckan!

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg