Att försöka fotografera sig själv efter en klippning.

Alltså tjejer – hur gör ni?! Jag har nu stått i trettio minuter och försökt fotografera min klippning som utlovat. Om jag inte zoomar in på hundschampooflaskan så är det spegelramen eller halva huvudet eller taklampan. Jag har kramp i armen och är lite dimsynt efter uppgiften och jag skrattade så mycket att mannen när han kom hem försynt knackade på badrumsdörren och undrade vad som försiggick där inne egentligen. När jag ropade att jag höll på att försöka ta kort på mig själv så var det två sekunders tystnad innan han förskräckt undrade om jag skulle försöka sälja mig själv på nätet. Så nu vet vi alla vad han tror att jag håller på med om dagarna.

Jag gav iallafall upp tillslut. Bättre bilder än såhär blir det inte på min Malek-klippning. Och nu måste jag gå och lugna min man.

12 kommentarer till “Att försöka fotografera sig själv efter en klippning.

  1. Ha, ha, jag förstår precis vad du menar. Försökte faktiskt själv på det där i går när jag hade klippt mig, men gav upp till slut. Bilderna blev skitdåliga. Så jag tvingade min man att fotografera mig till slut, med betydligt bättre resultat.
    Du är i alla fall väldigt fin i håret!

  2. Du blev jättesnygg ju! Och fotona blev fina! Du är verkligen fotogenic! Canon är lite tung att jobba med, jag har en jag med, men lite otymplig att ha med sig överrallt. Så jag fick en Sanyo, video och fotokamera i ett, av särbon. Liten cerise sak som tar ok bilder men kul att ha när Isa får sina ”flirpspel” ute.
    Kram
    Milott

  3. Nu har jag suttit & bläddrat bland dina inlägg & suckat WOW, WOW, WOW vilka bilder. Så har jag tryckt mac`en upp i ansiktet till maken & sagt -Titta vilka vackra foton & söta hundar & tindrat med ögonen.

    När jag kom till detta inlägg skrattade jag & nickade igen kännande & bara måtte lägga en kommentar till dig 😉

    Tack för en super duper härlig blogg!
    Du verkar varm & skriver väldigt engagerande.
    Jag återvänder garanterat.

    Ha en fantastisk vecka

    //Sessan i Oslo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg