Att ha en ledig fredag.

Idag är en dag när jag ska försöka hinna med en del. Jag måste baka 50 cupcakes och börja på några napoleonbakelser och komma på vad vi ska bjuda på ikväll är vi får middagsgäster och ska sitta till bords länge och dricka vin och äta trerätters, och så ska jag städa undan lite och försöka få bort barren som finns överallt sen julgranen lite sorgligt fick lämna oss. Och så måste jag boka tid hos Malek igen för färgning för jag har mer vita hårstrån som står rakt upp än vad jag kan rycka med pincett nu för tiden. Dessutom är de ju, ovanpå allt, som typ gethår – de sitter som berg i skalpen! När man tar en pincett och drar följer ju hela skalpen med innan strået tillslut lossnar med ett sugande ljud.
En gång tyckte jag att det var en bra idé att försöka klippa bort dom med en nagelsax framför spegeln, men nej. Man kan väl säga att när man klipper i håret spegelvänt blir det inte riktigt som man tänkt sig.

Men först ska jag ligga kvar i sängen ett litet tag till och njuta av att jag är ledig och att det är fredag och att jag kan göra vadjagvill.

2 kommentarer till “Att ha en ledig fredag.

  1. oj tur att nån annan har hm* liknade problem. Dock är mina gethår så sega (dom sitter säkert o skrattar åt mig..) så färgen bokstavligen rinner av dom. Får se i vilket skede man få ta tag i saken och färga hela håret vitt/grått. förhoppningsvis efter 35..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg