Att förbereda sig för en skotersafari.

Väskorna är uppsläpade på kontoret, affärsområdeschefen har skrattat och skakat på huvudet, Svåra Lena försöker förklara hur man knäpper ett par pjäxor och varför hon ska bli tillsammans med en ornitolog och själv sitter jag med Trysilagendan i handen och smälter det faktum att jag på lördag ska ut på fyra timmars skotersafari.

Jag hoppas att jag har tillgång till nätet dit vi ska, men det tror jag. Och kameran ligger i säkert förvar i väskan. Så jag tror att jag ska kunna uppdatera er på hur många ben jag bryter per dag och hur många gånger vi får marknadschefen att åka pulka och hur det går för en skidlärare att få alla att åka i en åtta. Men just nu måste jag sammanställa ett ton information och hinna med ett möte i Lund och försöka övertyga affärsområdeschefen att vi inte ska lämna en av mina väskor kvar på kontoret.

9 kommentarer till “Att förbereda sig för en skotersafari.

  1. Ha en toppenresa. Tänk på att ta på fulmössan, när du tycker att ni börjar få för mycket information på konferensen och behöver en paus, för att ta en bira eller ha snöbollskrig istället. Disc Error är nämligen ett felmeddelande som brukar bli när en del brända CD-skivor inte fungerar, alltså när datorn eller spelaren inte kan ta emot informationen på skivan. Långsökt liknelse kanske, men alla medel för att pausa och umgås, är tillåtna.

    Trevlig skotersafari på er.

    Kram kram

  2. Jeg har nettop funnet bloggen din, og det er jo fantastisk lesing! Elsker dine søte hunder, du tar eventyrlige bilder av dem! Ønsker deg en en super tur, og gleder meg til fortsettelsen….. Klem Benedicte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg