Att väcka sig själv.

Jag somnade som en stock igår, inklämd som ett utdraget s mellan Tant och Tooka och med handen på mannens bröst, och drömde om bussfärder och tunnelbanestationer och om hur jag var ute med affärsområdeschefen och köpte bikinis till flygvärdinnor och när klockan ringde i morse vaknade kroppen långt innan hjärnan gjorde det och det var inte förrän jag traskat gågatan upp som hela jag kunde kallas vid medvetande.

Och nu är jag på kontoret igen och allt doftar mörkrost och bodylotion och är precis som vanligt och den där delen av mig som lever på rutin älskar det, Svåra Lena sitter och hojtar ”nam nam nam” och tittar på kontaktannonser på nätet och regnet hörs mot takfönsterna och inboxen är lika fullsom förväntat och med lite varm choklad på det här så kommer nog den här dagen bli som den ska, den också.

8 kommentarer till “Att väcka sig själv.

  1. Jag somnar som ett S mellan treåriga sonen och underbara maken varje kväll. Lägg där till en 4 månaders valp som sover mellan benen… Tur att dom vuxna hundarna sover på golvet…
    Men att somna så, trots att det är trångt och obekvämt, är magiskt tryggt, makens hand i min, sonens andetag i nacken…Lycka

    1. Jag brukar vara inne lite efter sju. På så sätt har jag nästan en timme att jobba relativt ostört innan lokalen fylls med folk.

      1. Och får gå hem en timme tidigare? Jag är lite avundsjuk på dig som orkar. Jag kommer ju att bli tvungen att gå upp tidigare när jag jobbar, men före sex känns outhärdligt.

  2. Underbart att somna så.
    Själv har jag väckt mig flera gånger om i natt och tvingat mig själv att inte somna om. Hur dumt som helst 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg