Att ha en lättjefull fredag.

Idag kommer det inte att hända mycket. Jag ska laga chicken tikka med soltorkade tomater och rosmarin, ta ett pass pilates med Svåra Lena innan Raffe hunnit flytta in och kan beskåda oss i fulkläder, ta fram den största samlingen CSI jag har och sen parkera mig i soffan för några timmars absolut lathet med en saluki under armen och en tallrik skivad mango på magen.

(Jag har tydligen dille på mango och ananas den här veckan. Antar att det kunde varit värre).

Det har varit en vecka i otakt, jag har inte riktigt fått grepp om dagarna. Jag har suttit i konferensrum och skrattat så jag fått ropa vänta! vänta! och jag har haft möten jag inte ens minns vad de handlade om och jag har skrivit noveller och skickat snälla sms och ätit frukost med de jag tycker allra mest om och på smalbenen syns fortfarande märken efter ett par pjäxor jag bråkat med för inte så värst längesen. Och efter sådana veckor behövs det en lat fredag, en filt och ett glas vin.

5 kommentarer till “Att ha en lättjefull fredag.

  1. Din fredag lät tusen gånger bättre än min, som spenderades på jobbet 🙂 Men en helt ok kväll ändå och nu får jag mysa med min chihuahua i soffan framför tv.n <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg