Att pusta ut.

Nu är min utbildning klar, halsen har fått värma upp sig och jag är halvsvettig av att ha stått och vevat i två timmar och gjort konstiga liknelser och fått nyanställda att fnissa bakom sina kollegieblock. Jag älskar det; att stå i mitten och elda upp mig tills små slingor av håret letar sig ur hästsvansen och faller ner i ansiktet och kinderna blossar av värme, adrenalin och ansträngning.

Har ni det bra?

Här uppe är det kallare än vad jag blivit van vid, snön ligger knastertorr längs trottoarerna och mina fingrar saknar vantarna jag glömt någonstans där hemma men Lush doftar karamellaffär och jag får helt enkelt inte nog utan fyller påsarna med badbomber, handskuren tvål och schampoo som doftar paradisö. Om någon timme går flyget tillbaka, men fram tills dess ska jag handla klart, gå tillbaka till kontoret och fortsätta att fylla nyanställda med skräckblandad förtjusning.

6 kommentarer till “Att pusta ut.

  1. Du är ju bara för härlig. Go Girl, studsa in & förtrolla dina lärjungar ;D

    Har varit lite usel på blogg läsandet sista dagar, på grund av BLÄ det du säkert fått med dig….
    Du är absolut inte glömd!! Jag gläder mig att få tiden & orken att lägga mig med macen på magen & läsa dina senaste skriverier 😉

    Kramar

  2. Javisst är det helt underbart att få lära ut! Jag är precis som dig, vevar med armarna och drar liknelser som får även Mr Butter att dra på smilbanden. Åh va jag saknar mitt jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg