Dagens vuxenpoäng.

Flygplats, Dagens Industri och Affärsresenären. Galet vuxet.

(Det fattas bara en kaffe också, eller hur? Nu hatar jag ju kaffe, men man kan ju alltid låtsas. Jag kan köpa mig en stor chai och så kan alla andra tro att det är kaffe och sen kan jag bläddra lite i Affärsresenären med bekymrad min och sörpla mitt hittepåkaffe och ringa Mycket Viktiga Samtal med hög röst så att alla i vänthallen hör. Och så ska jag gå fram och tillbaka med bestämda steg med Dagens Industri avlångt ihopvikt i handen när jag pratar och ibland ska jag stanna upp framför de stora fönsterna ut mot flygplatsen och väga lite på tårna när jag hummande lyssnar och sen ska jag prata igen och gå bestämt och dirigera orden med min Dagens Industri. Ja. Det kan jag roa mig med. Nu ska jag gå och köpa en chai).

 

8 kommentarer till “Dagens vuxenpoäng.

  1. Ja men det låter ju skitbra! Och om du känner att det inte räcker kan du ju alltid fälla upp datorn och fulsurfa med skärmen vänd så ingen ser att det är just fulsurfa du gör. Fasen, så himla busy alltså!

  2. Hejsan.
    Hittade din super fina och roliga blogg via härliga Malenamis blogg.Blir alltd på bra humör när jag läser din blogg Har redan provat din super goda chocklad kaka med maräng:) helt toppen god. Och undrar om du kan slänga in receptet på dina pastellfärgade macarons också.
    Skulle vilja prova dom med.
    Ha en härlig vecka:)
    Heidi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg