Att ha en sen lunch.

Jag sov bort febern precis som jag trodde; liggande i samma ställning hela natten med Tants rumpa i armarna och med Tooka som ett streck längs ryggen, och jag drömde feberdrömmar om långa korridorer och folk jag aldrig träffat och när jag vaknade var jag bara lite sandtorr i munnen – inget mer.

Här på jobbet har hela dagen har varit trasslig, det är som om varje timme varit en trädgren som fastnat i den andra; jag har påbörjat en sak men har snabbt fått skifta över för att göra något annat, jag har gått mellan möten och haft långa samtal och sett en karta med Action Points där 43 punkter hade mitt namn, och jag tycker om den där känslan som lägger sig i magen av såna dokument – det är som en silverfisk av förväntan mellan revbenen. Jag hoppas att allt går vägen.

Lunchen blev microkort, jag jäktade gågatan ner med världens största längtan efter levande blommor men när jag kom till torget var tulpanerna sorgsna och buketterna trötta i plastfolie så jag gav upp och svänger helt enkelt förbi en blomsteraffär på vägen hem istället.
Just det! Svåra Lena ska på dejt med Max idag! Hon dök upp på jobbet med en lugg på utväxt och med hår som inte alls var samarbetsvilligt så jag akutbokade henne en klipptid och väntar nu spänt på att få se resultatet.

Jag tror att det kan bli bra det där, Svåra Lena och Max. Vi får hålla tummarna.

7 kommentarer till “Att ha en sen lunch.

  1. Jag ler när jag läser ditt förra inlägg. Visst är bloggvärlden märklig, – full av gamla goda vänner som man träffar var och varannan dag, men som man egentligen inte känner. Ibland slår det mig att jag inte ens vet vad vissa heter, fast man liksom ”pratar” varje dag, som DU till exempel! Nog finns det nackdelar och skitsnack i den här världen, men jag slås ständigt av det fantastiska systerskap som ändå finns bland bloggare, iallafall lite mognare sådana.

    Hoppas att du blir frisk snart!
    Fläng inte runt för mycket på jobbet, – delegera!
    /Anna-Karin

  2. Vilken ljuvlig bild!

    I vanliga fall jobbar jag i Malmö (är mammaledig just nu) och varje gång du skriver att du har varit ute på lunchen så känner jag i hela kroppen hur jag bara vill luncha i stan igen. Just nu är det en härlig sallad på Sallads & Smoothies som lockar mig.
    Jag gillar att läsa din blogg för den får mig att tänka på mitt jobb och att planera hur jag ska arbeta när jag kommer tillbaka om ett år.
    Tack för att du bloggar så enkelt, härlig och hysteriskt roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg