Att sova på hotell.

Har ni det bra? Jag har precis kommit tillbaka till hotellrummet, slängt mig tvärs över sängen och godnattpratat med mannen. Jag är så mätt att det nästan gör ont, jag och Gustav övergav ett regningt Göteborg för en timmes thaimiddag som var enastående, sen småsprang vi till biopalatset och såg Little Fockers och åt de där fyrkantiga chipsen som man domnar i munnen av och som låter så mycket när man tuggar dom att man inte hör något annat.

Filmen? Den var… roande. Precis som ettan och tvåan. Det fanns några tillfällen när man skrattade högt, men annars var det mest småfnissande och pinsamheter. Men nu ska det bli vansinnigt skönt att ta ett långt Grand Hotellbad och flyta bort kontorsdoften ur kroppen. Först måste jag bara se klart Mauro & Pluras Kök eftersom Världens Finaste Winnerbäck är med och eftersom jag får gåshud bara jag hör honom, och gåshud på onsdagar har man alldeles för lite av över lag och när han sjunger får han små, små gropar under kindknotorna av förlägenhet och den blygheten hos någon så rödhårig och ordvis kan vara det finaste som finns.

Vad gör ni?

16 kommentarer till “Att sova på hotell.

  1. Sitter i soffan och lyssnar på sambons kämpande mot en trotsig tvååring som har bestämt sig för att inte somna. Så vad jag gör just nu är att längta bort till ett tyst hotellrum.

  2. har precis kommit hem från ett step-burner pass.
    (ett nyårslöfte så klart, jag tränar aldrig
    annars…:/

    och jag har alla delar av pluras kök inspelade sen de gick på 8:an (eller var de 6:an?) hursomhelst, I löve it!

  3. Planerar huset vi ska bygga önskar att tiden går liiiite fortare så jag kan få äta onyttiga rostemackor med ost som svettas, dricka te och se Law and Order därefter Criminal Minds. Njuter mer av både ”mat” och programmen när det är bra tv och onyttigheter samtidigt!

  4. Har nyss klippt lugg på grund utav för mycket tid att göra ingenting på. Men lugg är fint, så det gör inte så mycket.

  5. I soffan efter ett step pass på Friskis me min vän Andreas 🙂 det gick bra, duschat, ätit god mat som sambon har lagat och ligger nu raklång å letar nu bra beskrivningar på hissgardiner…de jag köpte hem räckte inte till, så jag ska göra de snyggaste på hela Kungsholmen alldeles själver *fnissar nöjt*

    Thaimat, hotell, film och bad låter så skönt!! Sov så gott sen 🙂

  6. Lyssnar på regnet som droppar utanför fönstret. Hoppas innerligt att all detta regn i göteborg är ett tecken på våren. Njut av hotellboendet och finfina götet 🙂

  7. Mysigt med hotell och middag med biobesök, vilken lyx. Jag sitter just nu i mjukisbyxor i soffan, hundarna och sonen sover omkring mig, vinden viner utanför och i kaminen sprakar en brasa, dagen kunde knappt ha börjat bättre om det inte vore för den jäkla förkylningen som bara bli värre istället för bättre.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg