Att drömma lite.

Ja jag vet. Det är tidigt. Men jag kan inte låta bli att snegla lite på barnkammarsaker och få gåshud av att kanske, kanske få möjligheten att inreda ett helt nytt rum med vackra krokar, ljuvliga tapeter, leksaker och vimplar. Redan nu har jag en tjock mapp på datorn med öronmärkta saker och mannen fotograferar artiklar med sin telefon så snart han snubblar över en tapet som får oss att säga ”å!” eller en vintageinspirerad gåstol som får hjärtat att stanna en liten stund. Saker som den här fantastiska lampan från TAJ som får mig att klappa datorskärmen och vilja köpa den nu trots att det betyder otur och att vi absolut inte ska:

Eller den här urtjusiga gåbilen som är vacker bara i sig själv och som säkert är precis lika rolig som den är snygg:

Men det är sånt som får komma sen, om vi har tur, och jag är på tok för skrockfull för att köpa ens den minsta lilla sak – men snart, så fort det är mer säkert, då ska jag släppa på alla hämningar och frossa i de vackraste saker jag kan hitta för att skapa ett vintagemjukt barnrum att leva i.

Snart.

 

9 kommentarer till “Att drömma lite.

  1. Åå…nydelig lampa. Det minner meg om at jeg har en gammel porselenslampe fra min mamma var barn (hun vokste opp i Malmø). Tror den kunne passe hos deg… Er det OK om jeg tar et foto på den og mailer deg? For vi kan ikke ha den hos oss min man insisterer på industrielt/minimalistisk;-)

  2. Alltså, jag planerar inte att försöka få barn på länge än, men man blir ju sugen för mindre 😉

    Det ska i alla fall bli roligt att följa hur det går för er!

  3. Åh, så fina prylar!
    Angående nåt annat fint så snubblade jag över detta inlägg:
    http://attvaranagonsfru.se/?p=479

    Döööör av hunden på översta bilden, så söt! Snälla snälla kan du upplysa mig om vilken ras det är? Har sett sådana around mycket det senaste och tycker de är så charmiga! Har dock aldrig vågat gå fram och fråga vad rasen heter. Planerar hundinköp inom kort men har inte bestämt mig för ras ännu…

  4. Vad spännande att vänta smått! Kan tänka mig att det är supersvårt att inte gå händelserna i förväg….

    Ha en superskön helg!
    Kram

  5. Hej hej hallå, jättefin lampa och urcool bil. Men hörrudu, jag fick aldrig svar på vilken musiksmak du kan tänkas ha *S*.

    Trevlig helg

    1. Oj förlåt! *s* Jag är en riktig vistjej; jag älskar artister som Winnerbäck, Damien Rice, Ane Brun, Maia Hirasawa, Hajen, Joe Purdy, Melissa Horn och David Gray.

  6. Hi hi hi… Jag var PRECIS lika skrockfull, vilket resulterade i att maken fick stå för alla inköp i från blöjor till skötbordsunderlägg och balja… För sonen hade BRÅTTOM och kom tre veckor före utsatt tid och jag hade ju tänkte att jag skulle fixa med det sen…. 😉 Men när det var dax att fixa barnrum hittade jag en HEEEELT ljuvlig amerikansk bård i gammaldags stil med nallar och leksaker… Mmmm… Mitt hjärta GRÄT när sonen behövde nya tapeter… 😉 Och till det fick han gardiner med ljuvaste Beatrix Potter kaniner…. 😀 //Carin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg