Att pausa våren en stund.

Och så var den tillbaka. Vintern. Inte i lika rasande tempo och inte på lika dåligt humör som sist, men tillräckligt för att kasta blötsnö i ansiktet på de som framåtböjda försöker ta sig an gågatorna och tillräckligt för att det där vinandet ska lägga sig tillrätta bland tegelpannorna på taket och få mig att undra om elen verkligen kommer stanna kvar den är gången också.

Men nu är jag hemma iallafall, inlindad i samma trötthet som igår och med en gäspning på gång i mungiporna vad jag än gör men huset doftar precis så som det ska göra och filten är varm och på magen har jag ett helt lager med böcker som mina fingrar inte kan sluta bläddra i, och maten står på spisen och Scout Valiant är nyklippt och är inte längre så Valiant och familjen MF har gått från att fylla i hål i vägen med grus till att förväntansfullt titta ut för att se om det inte kan bli dags att skotta snart igen, ändå. Men snön bara kommer, den stannar inte kvar. Både jag och marken har bestämt oss för att det nog räcker med ett kort besök trots allt.

Så ja, på alla sätt är det fredag och för mig väntar en helkväll av lättja och kolhydrater. Och ni som inte fått nog av bröllopsbilder kan se flera här, både från dagen innan själva bröllopet och under förberedelserna och festen,  i ett album jag (ödmjukt nog) döpt till Århundradets Bröllop.

Ta hand om er.

13 kommentarer till “Att pausa våren en stund.

  1. Helt enkelt underbara bilder… var ju tvungen att kika på din profil också och fick se att du bor i Tygelsjö, där har jag varit hos några bekanta när jag var i tonåren, rolig info va?? haha, känner mig som värsta stalkern!!

    Trevlig helg på dig!

  2. aah gu va fina ni är!
    Du är så oerhört vacker!

    Du borde jobba som modell, vet du det!

    Kram å myshelg på er alla här inne!

  3. Tack för att du delar med dig av flera bilder från er dag!

    Var och ett av dom är ju helt underbart vackra. Vackra ting, människor och lycka! Såklart det måste varit århundradets bröllop!!

  4. Jag måste bara berätta om denna galna dag. Det började med att jag sminka mej snyggt imorse, va supernöjd, lite ögonskugga, foundation, shit va jag va nöjd. Fredagsfin. Jonas tittade ut på balkongen, fasen det e ju snöstorm ute, sa han, nä du sa jag det snöar lite bara å det blåser inte alls.
    Så gick vi, i tid, till bussen. Allt va harmoniskt, tills vi kom ner till busshållplatsen. ALLA bussar i stan inställda…bara börja gå, å det ven om knutarna, stack som små nålar i ansiktet..ibland kunde man inte röra sig fram alls, man blev helt stillastående av den isande stormliknade vinden..
    Det hade snöat 40 cm under natten.det klarar inte Stockholm..alla gick å det va så annorlunda..jag kunde komma sent och ingen kan säga ngt, det bara är 🙂 bara att gilla läget. Jag försökte ringa, men inget svar.
    Vi kom fram efter 30 minuter, till Fridhemsplan. Jag ville ge Jonas en puss, han kändes reserverad, hahha. Du e så kladdig i ansiktet, sa han…det ser ut som det runnit ngt..han fick några pussar iaf, å han fick foundation på näsan ;).
    Maskaran satt långt ner på kinden och all foundation va bortrunnen i en smet i ansiktet, å jag använder inte mycke makeup, men man skulle kunna tro det. Jag såg väl ut som Alice Cooper efter en konsert hahha…ja så va det i Stockholm, så jag tror du har det bättre i Skånelandet.

    Dagen va kaos, men nu e jag hemma, gräsänka och njuter ett glas vin 🙂
    Fin helg på er 🙂
    kram igen

  5. Tack för att du delar med dig av århundradets bröllop….du är ju bara sååå vacker,vilken utstrålning….och vilken författarinna du är….du kommer att gå låååångt….jag är så glad att jag hittade din blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg