Lite fler bilder.

Här kommer lite fler bilder på de rummen ni redan sett, utan julpynt den här gången. Inte så himla mycket som har förändrats här nere; lite nya loppisfynd har hittat in och granen har åkt ut och antalet fällar försvinner i takt med att graderna går upp. Annars är det nog sig likt.

35 kommentarer till “Lite fler bilder.

  1. Men himmel människa vilket vackert hem ni har! Som att läsa en inredningstidning! Var är det ni bor? Och hur gick det med den äldre grayhounds-hanen?
    Kramar Malin

  2. Jag hittade din blogg idag, och WOW vilket fint hem, helt otroligt! Precis allt! Och vilka fina bilder & va bra du skriver. haha, här flödar komplimangerna som du hör! 🙂 Ha en bra lördag!
    KRAM Mathilda

  3. Som jag sagt så många gånger tidigare – ni har det helt underbart hemma! 🙂 Love it!

    Sv: Jo det var nämligen så att vi letade hus i ca 2 år, och förlorade några budgivningar och hade nästan gett upp när jag hittade ett hus några gator ifrån lägenheten som vi bodde i då. Huset var egentligen alldeles för litet för att vara intressant för min mans tycke men jag drog med honom på visning och vi hamnade i ett liiiitet hus som inte renoverats sen 50-70talet. Men då huset både har vind/ovanvåning och källare så fanns det mycket potential och vi trivdes så bra i området och vantrivdes i lägenhet, så vi accepterade utgångspriset på huset då vi inte ansåg att det var värt mer med tanke på all renovering som behövdes.
    Mäklaren ringde senare och sa att någon lagt över oss och då sa vi att vi inte var intresserade av att fortsätta i någon budgivning. Någon vecka gick och en dag när jag satt på toaletten fick jag ett samtal, sträckte mig efter telefonen och svarade. Mäklaren sa: Hej Caroline, är ni sugna på att köpa hus idag? Upp flög jag från toaletten och dansade runt i hela lägenheten som en tok med byxorna på halvkas. Haha!
    Vårt krav till säljaren var att vi var tvugna till att få ett kontrakt på vår lägenhet var såld innan vi ville köpa huset, och i illfart slängde vi ut lägenheten och hade en månad på oss att hitta köpare och det gjorde vi! 🙂 Och ja resten vet du… 😉 ibland ska man ha tur!

    Hade ni letat hus länge?

  4. Vilket vackert hem ni har! Så stilfullt och fräscht med alla ljusa färger!

    Många fina levande golv och ljusa stora fönster. Love it!

    Kram från mig! =)

  5. Jag dör vad fint du har det!! Köket är helt underbart. Sådär stort och härligt som ett kök ska vara. När jag blir stor och vuxen ska jag också ha ett så fint hus.

  6. Åååh vilket mysigt hem ni har ! Med blandning av olika material och färger. Har precis hittat till din blogg, jättefin.

  7. Jag säger det igen, ni har så vackert hemma… Hade gärna flyttat in hos er 😉

    Era vitmålade golv får mig att undra varför i hela fridens namn vi lutade och vitoljade våra? Varför tänkte jag aldrig på att måla dem? Well. I framtiden kanske de får lite färg på sig, men för nu får de nog ändå vara som de är.

    Var hittar ni inredningsinspiration?

  8. Verkligen ett vackert och personligt hem ni har! Har ni renoverat själva, eller var det så där fräscht när ni flyttade in? Gillar speciellt den makalöst snygga diagonala övergången mellan klinkersgolvet och trägolvet. (Kan bara hålla med tidigare kommentatör om att det marockanska mönstret är supersnyggt!)
    Ha en riktigt skön lördagkväll!
    /Anna-Karin

  9. Åh vad härligt ni har det! precis sådär man skulle vilja ha men vet inte vilken ände man ska börja liksom 🙂 Förstår att ni trivs bra!

  10. Sådär vill jag bo. Det är nackdelen med nybyggt. Att det inte finns nån gammaldags charm, förstås. Hur jag än försöker. Jag är hopplös. Du får hemskt gärna komma hit och inreda 😉

  11. ÅÅå sååå trevligt ni har det!
    Den där känslan av att det lever folk där.
    Stilrent men ändå ombonat & mysigt.
    Jag är ju loppistokig..springer på loppis stup i ett.
    Ditt mörka skåp i köket är to die for 😉

    Ha en fin tisdag, kram Sophia

  12. Kanonfint! första gången jag är inne på din blogg och måste börja med att fråga vad det är för randig matta i vardagsrummet? Tacksam för svar. /Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg