Att vara utvilad.

Vi sov länge inatt igen, vinden har uppfört sig och lämnat fönsterna ifred och värmedynan höll temperaturen på lite-för-varmt hela natten – precis så som jag vill ha det.

Idag är det ännu en slö söndag. Vi ligger i soffan och väntar på att vakna, bläddrar planlöst i tidningen och undrar vad vi ska hitta på idag egentligen. Kanske finns det någon loppis som behöver uppmärksamhet eller en mysig gårdsbutik som behöver besökas. Eller så tar vi helt enkelt bara en promenad längs havet och ser flickorna springa och håller tummarna för att alla harar hört ryktet om Tant och håller sig borta.

Men just nu stannar vi nog kvar ett litet tag här inne, för kaminen sprider värme och en gigantisk fruktsallad väntar på bordet. Och imorgon är det måndag med för tidig morgon och en lång dags arbete, och såna dagar är alltid lättare att hantera när man har fått ligga en hel dag med huvudet i knäet på den man älskar och läsa böcker man redan läst och klia en saluki på magen.

10 kommentarer till “Att vara utvilad.

  1. Härlig bild på familjen, jag njöt av bilderna från ert hem i det tidigare inlägget också, så himla fint.

    Ha en underbar slapparsöndag!

  2. Här har temperaturen äntligen tagit sig upp till aceptabla ute temperaturer och solen skiner ! Har vart ute med fnatti flat Prinsessan på prommis och det var underbart ! Nu tror jag minsan att det kan bli någon liten shopping tur här med!

  3. Tills sist kunde jag slita mig från min braskamin. Det är kallt när man kommer ut! Bra kläder och det fungerar! Fina bilder från hemmet igår. Härlig fäll framför Er kamin. Vad för sort?
    Kram

    1. Ja, visst är den underbar! Det är islandsfår som vi köpte med hos hem från senaste Islandsresan i oktober. Hundarna älskar den.

      1. Otroligt vacker! Det får bli grå fäll framför mina roströda engelska skinnfåtöljer istället. Fast en som Er hade varit bättre förståss.
        Ha en skön söndag, Emma!

  4. Åh, vi har inte kunnat slappa men det är av en kär anledning – efter besiktning mm har vi fått vandra runt i huset under något mer stillsamma former och klämt och känt och luktat och tittat i alla vinklar och vrår osv. Och nu har vi bestämt oss, och det blir flytt till våren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg