Att slåss med tekniken.

Jag har hittat en hysterisk film på Svåra Lena från möhippan som jag slitit med i två timmar nu för att konvertera om för att kunna lägga upp här på bloggen. Hittills har jag inte lyckats, men jag ger mig inte. Än.

Nu har jag fått komma hem iallafall och byta om till onepiece och äta massor av knäckebröd med västerbottenost, och flickorna har trängts med mig i soffan och allt är alldeles som det ska vara. Jag ska be mannen hacka upp en färsk ananas sen ska jag sätta mig här igen och svära över den där filmen. Och ni? Vad gör ni ikväll?

31 kommentarer till “Att slåss med tekniken.

  1. Hänger med svägerskan och sötnöt ungen (6månader) han sover iofs nu… Vi äter ägg och snart väntar te. Och så svär vi över snön! Vi hade gärna haft snö framtills nu, men den skulle börja smälta nu i mitten på februari så att mars skulle få vara en upptiningsmånad och sen kommer ljuva april med värme.

  2. Ligger ensam o övergiven i min säng o tittar på tv.. muttrar o surar lite över div orättvisor ..som kylan ute..över den tomma godis skålen..över att min lover boy är borta ..Längtar till den nya dagen i morgon .

  3. Väntar med spänning på filmen!

    Vet du, jag sitter och funderar på att kanske göra en dejtingprofil på nätet en kväll som denna… hmmm… Livets stora frågor… 🙂

  4. Gick och tränade mördarpasset i en och en halv timme, skrattade rätt mycket och kände mig glad. Promenerade hem och försökte tina upp låren i duschen, sedan såg jag på fb att bandet har spelning ikväll och jag ska inte vara med. Så då blev jag sådär ledsen och vemodig igen. inte bra.
    Nu ska jag äta blodpudding och se på Glee, längta tills dagen är slut och hoppas att jag vaknar glad.
    Inget bra tillstånd det här inte!

  5. Vi har haft mäklare på besök. Inte en helt behaglig upplevelse. Men nu ska vi tränga ihop oss i soffan och äta efterrätt och dricka te.

  6. Jag har precis gett en helmassage till min frissa. Bytestjänster. Och sitter just nu framför brasan, med en kopp kaffe och ska se film med Jim Carrey. Ska skratta mig trött!
    Kram
    Milott

  7. Vad kul med film! 🙂

    Jag har suttit i soffan med mannens huvud på magen medan han sovit tungt, tillslut blev jag rastlös eftersom han hade satt på en Bondfilm (huuu, vet inte varför men hatar verkligen Bondfilmerna) så smög sakta ifrån soffan och ändrade till halv åtta hos mig och snodde åt mig hans lösgodis som jag egentligen inte borde ät, haha! När katten är borta dansar råttorna på bordet 😉

  8. Sitter just nu i soffan med en sovandes make på ena sidan, en snarkande hund på andra sidan och två ihoprullade katter i fåtöljen som också sover… sonen sover också (förstås) och jag tänker att det kanske är dags för mig att traska in till sängen så att jag kan göra som alla andra i denna kvällsaktiva familj :-). Godnatt zzzzzzzzzzz

  9. Jag har tränat för ”Bara Sara” och svettats och haft kul och sen bloggat lite. Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen sätta mig till rätta i soffan med god kopp te och se Mästerkocken och även Social Network som kom i brevlådan idag.

    Ska inte upp vråltidigt imorgon så det blir en filmkväll..
    Ha en fin kväll och jag håller tummarna för att du lyckas med filmen.
    kram

  10. Vi har haft skrubbkväll! Nu sitter jag i soffan och surfar men ska strax lägga mig så jag orkar göra massor med bra saker imorgon. Skrubbandet gjorde mig väldigt trött. kram

  11. Jag har promenerat med en vän jag tagit upp kontakten med. Roligt och härligt i hjärtat!

    Har du en sån där onepiece? Har inte fattat grejen riktigt. Tyckte bara den verkade väldigt dyr och förstår inte när jag ska ha den…

    1. Jag är beroende av min! Jag har den bara hemma för man ser inte klok ut i den, men herregud vad skönt det är. Ingenting sitter åt någonstans, den är varm och den ersätter mannens långkalsonger och fultröjan.

        1. Ha ha ha det får man! Om mannen lyfter på ögonbrynen för mina fula myskläder så garvar jag bara rått och säger ”sorry älskling, det blir inte bättre än såhär” 🙂 Bor man i ett kallt hus så gör man. Och numera äger även han en onepiece, så kan vi vara osexiga ihop.

  12. Vilken fantastisk bild, ni lyser!

    Här sitter man och trycker i ett hörn hela kvällen, allt för att hålla sig ur vägen för fotbollshuliganerna som intagit lägenheten 😉

  13. Ladda hem Format Factory. Det är gratis, googla. Sen öppnar du filmen i den och väljer vad du vill konvertera den till, t.ex. mp4. Mycket enkelt.

  14. 24 kommentarer??? Det är ju helt galet kul!

    Jag har precis varit på symöte och sitter framför datorn på yttersta kanten av stolen för jag är så kissnödig men vill läsa alla kvällens inlägg innan jag springer på toa… Varning?

    /L

  15. Läsa C-uppsats om högsommardagar i Sverige under 1900-talet blev kvällens görande. Det är lite sommarkänsla på det ändå, trots snön 🙂

  16. Ätit indisk currygryta tittat på halv åtta hos mig och blivit
    imponerad av hur två herrar kan ha så mycket tantiga saker guld och rysch-pysch saker framme! Tittat på 3 avsnitt av serien (SGI Stargate) och druckit kaffe och nästan kurerat mig från förkylning/influensa, en dag till hemma sen måste jag göra dammsugartestet(klarar man det utan svettningar och flås får man anses som frisk!) och ta lunchpromenaden med vovvarna! M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg