Att lunchpausa.

Nu är det arbetstidens bästa timmar kvar; när jag är mätt och pastavarm och sitter och gungar på min kontorsstol och kan koncentrera mig på andra saker än mat. Som om jag ska till Linköping eller till Stockholm i morgon, tillexempel. Eller som att det bara är fyra timmar kvar innan jag kan hämta ut flickorna från dagis och ta med dom hem och dela soffan med deras beniga kroppar och lena öron.

Svåra Lena har hittat en hemsida som gör slogans av ens namn och detta ger upphov till ändlösa skratt mellan våra bord.

– Lyssna, lyssna! Feel the magic of Emma! Ooooooo. Pornografiskt! och så skrattar hon hä hä hääää och slår näven i bordet.
– Svåra Lena då? undrar jag.
– Svåra Lena – See more. Do more. Hä hä hä!

Och sen sloganiserar vi halva kontoret och har omåttligt roligt åt detta och innan jag vet ordet av är lunchen slut, resten av arbetsdagen påbörjad och beslutet att det blir Linköping imorgon igen taget.

 

12 kommentarer till “Att lunchpausa.

  1. Hahahaha ni har för kul på ert jobb!!
    Skrattar högt! Ska genast in på länken och få mig mer skratt.
    Jag tycker ”svåra Lena” är ett så roligt smeknamn. (kanske inte för Lena men för mig som läser) Underbart!!
    Du skriver så himla bra, är det säkert du inte funderat på att ge ut en pocket bok eller nåt?
    kram och ha en fin solig torsdag
    ¨
    ps, Välkommen till Linköping igen!! Hoppas vi kan visa dig den bästa sidan en underbar fredag som imorgon. Ta på dig massor med tjockkläder för här är det kallt…men soligt.

  2. Känner manisk matfixerad för tillfället… Är dock inte gravid… 😉 Maken var på Feelgood härom dagen och beslutade att VI skall banta… Dvs han skall banta och jag tvingas göra honom sällskap…. Som moraliskt stöd… Bahaaa…. Jag är inget BRA på att banta…. Blir totalt FIXERAD vid mat…. Suck… Men just nu är jag faktiskt mätt! 😉

    Kraaam Carin

  3. Nackdelen med att vara distansstudent, som jag den här terminen, är att jag inte ens ges chansen att träffa folk som dig eller Svåra Lena…

    1. Man betalar en hutlös summa i månaden för att kunna lämna dom där innan man åker till jobbet och hämta upp dom på vägen hem 🙂 Och så är dom där på dagarna och springer i en 3000 kvm stor rastgård och leker med andra och ligger inne och vilar. En del dagis är bättre än andra, detta är super.

  4. Innan jag läste inlägget tittade jag på fotot och tänkte att ”dom där öronen ser fantastiskt mysiga ut!”, och det var dom tydligen med. Blir lite sugen på att borra in näsan bakom dom. Hundarnas alltså 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg