Att vara frusen.

Har äntligen krupit ner under duntäcket och ligger så platt jag bara kan över värmemadrassen för att suga åt mig så mycket värme som möjligt. Man får passa på nu när flickorna är ute på kvällsrunda, för sen kommer de dundrande upp för trappan och tar sängen i ett kliv och sen är man snart utmanövrerad från värmemadrassen. Resten av natten ligger de sen som bekväma paddor där och jag får på sin höjd plats med armbågen och ena skinkan.

Nu ska jag försöka hålla mig vaken till ytterligare ett avsnitt Fringe, sen ger jag upp och vältrar mig i graviditetströtthet. Imorgon blir det upp på tok för tidigt för X2000 och en fredag i en annan stad, men sen är det helg. Underbart.

6 kommentarer till “Att vara frusen.

  1. Men håll med om att veckorna trots allt går sjukt fort! Tycker att det nyss var helg ju!! Det gillas!
    Och för dig måste det ju kännas extra härligt nu när veckorna rullar på. Hur långt gången är du nu? 7-8-9??

  2. men emma lilla, ava syns nog bara i det finska kabel-nätet, tyvärr… du får nöja dig med alla era 1ooo svenska kanaler istället 😉

  3. Å jag kommer ihåg de där väldigt trötta veckorna (annars vore det konstigt, det var ju alldeles nyss 😉 men jag lovar dig att det blir bättre. Jag kanske inte direkt studsar fram men såhär i v. 18 behöver jag inte längre palla upp ögonlocken med tandpetare för att inte somna vid datorn. Så håll ut! Och ett stort lycka till med bebben!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg