Att fortsätta dagen.

Det är stilla hemma. Flickorna har sprungit på fältet och ligger nu utslagna i varsin del av soffan. Mannen är och badar i isvak och bastar och tittar på havet. Jag själv ligger på rygg och äter vad jag kan komma över och läser en ny bok och slölyssnar på TV:n. Vinden har kommit tillbaka och stryker sig längs husväggarna, annars hörs det ingenting förutom TV:n och det svaga raffsandet från Tants tassar när hon drömspringer i sin djupsömn.

Snart ska jag dock pallra mig upp från soffan och ta en dusch för att sen bege mig in till stan och träffa Vackra Nelly. Det var för längesen vi sågs och jag behöver en liten Nellyinjektion av skratt, skvaller och kärleksuppdateringar. Vad gör ni idag?

10 kommentarer till “Att fortsätta dagen.

  1. Samlar mig för att storstäda, steka köttbullar..
    För att sedan ta en långpromenad. För det är äntligen varmt med + 3!
    Kram till dig!

  2. Ha det så bra med Nelly idag, jag känner att jag måste ta en väninnedag jag också inom kort!

    Själv sitter jag och väntar otåligt på sockerkakan som ena sonen håller på att baka, det är ordning på den pojken minsann!

  3. Usch för isvak! Det kan inte vara hälsosamt! Själv sitter jag och försöker bättra på mitt stackars humör! Vaknade på lite halvfel sida och min fantastiska man har gjort allt han kan för att få mig på bra humör! Hoppas din dag är super!

  4. Har fått ny frissa och varit hos min Mormor med färdiggrillade kycklingvingar! Hon ääälskar dessa och det är härligt att se henne fröjdas med en leende mun under tiden hon äter. Att njuta så vid 96 års ålder……Du vet ju hur hon ser ut, Emma!
    Ikväll blir första delen i trilogin av Stieg Larsson. Nej, jag har inte sett den som alla sett!
    Ha en fin lördagskväll
    Kram
    Milott

  5. Sovmorgon som kom av sig hade fel kudde! Tvättstuga, lunch sedan en timmes hundpromenad i blåsten, lite för kallt klädd. En snabbis på stan köpte en till fårullspläd på Borett, vi kivas om den ena och är smått beroende, make jag och två hundar!!!! Sedan kanelwienerbröd och kaffe, några avsnitt av favvoserien. Ikväll blir det middag och soffhäng. Ha en god kväll!!!M

  6. Just nu sitter jag här och uppdaterar mig med mina favoritbloggar med en stor skål kolor framför mig, och funderar på vad det blir för middag ikväll…. 😉

  7. Idag blev det promenad och tantlunch (aka lunch på fiskrökeriet) med yster, byrån hann bli målad två gånger också. Och nu ska jag snart dyka ner i skolböckerna igen för ett sista ryck med min uppsats samtidigt som jag försöker undvika att snyta ut alla hjärncellerna (I need all I can get today!). 😉

  8. Jag har haft mysdag med min finaste Jenny. Vi har skrattat så jag har ont i kinderna och fortfarande kan brista i skratt av våra tokiga diskussioner. Vi har simmat 10 längder för att sen inse att vi var mer än väl värda 10 minuter i bubbelbadet. Nu sitter jag i soffan, har ett halvt öra på Melodifestivalen, blogga, läser bloggar och pussar på sambon när jag behöver det.
    Igår köpte jag mig ett par långkalsonger eftersom du pratar så varmt om dina. Tyvärr så fanns det inga roliga/ful utan endast svarta med cerise sömmar på men dom är rysligt sköna så det finns risk för en rutin här. *s*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg