Att ha lunchkoma.

Äter en subway med skagen, jalapenos och extra ost tillsammans med Svåra Lena och jag är så hungrig att jag inte ens pratar under de minuter det tar att sluka den, det är först när den är slut som jag lutar mig tillbaka på stolen, suckar förnöjt och säger:

– Så… fruktkillen?
Svåra Lena tittar skeptiskt på mig.
– Fan vad du äter fort, kvinna! Och nej; inte fruktkillen. Han är för fluffig i ansiktet.

Och så var det med den romansen.
Och nu är hon ute och köper cerat till sig själv och hallonbåtar till mig (hallonbåtar är det nya svarta) och jag sitter lunchtrött vid skrivbordet och sträcker på mig och gäspar för att vakna. Det har fortfarande inte riktigt sjunkit in hur snabbt den här veckan har gått; det känns som tisdag idag – gör det inte? och imorgon går jag in i vecka nio (barnmorskan daterade tillbaka mig tre dagar) och just nu känns det som att en soffa och ett ton hallonbåtar är allt jag behöver för att uppnå nirvana.

Hur man vet att man är gravid? När man måste trassla sig loss och gå ut ur rummet när man kramar en efterlängtad sri lanka-hemkommen affärsområdeschef, för att man är två sekunder från att börja gråta och inte vet hur man ska göra för att låta bli.

Hormoner, oh yes.

18 kommentarer till “Att ha lunchkoma.

  1. Tror jag lider av ”heladagenkoma” idag.. suck.. Får testa hallonbåtar och se om dom hjälper även ogravida kvinnor.

  2. Fordelen med graviditet er at det er en bra unnskyldning for det meste, mat, tårer, ligge i soffan, at vara trøtt, mat og mat…;-)

  3. Hi hi hi…. Jag blev OERHÖRT blödig… 😉 Var och såg musikalen ”Kristina från Duvemåla” när jag var ungefär lika långt gången som du… Jag grät FLODER!!! 😀

    //Carin

  4. Haha!
    Har du alltid ätit den typen av sub? Eller är det hormonerna det med? För det lät vidrigt, rös längs hela ryggraden när jag läste det. Så jag hoppas det är graviditetssamklökar 😉

    Får man vara kritisk i en sån här underbar blogg?…. Jag måste erkänna en sak… jag börjar bli trött på hundbilderna (förlåt men så är det).

    Ha en fortsatt fin dag med hallonbåtar!

    1. Nja, det är nog mina nya smaklökar 🙂 Och ledsen om du tröttnat på hundbilderna, men flickorna är liksom mitt liv och dessutom de jag har flest kort av tillgängliga under arbetstid när jag inte har med mig systemkameran och kan fotografera vad som händer just då när jag skriver inlägget.

      1. Jag förstår 🙂 har 2 katter som jag tycker är FINAST!
        Men nu har du fått din första negativakritik 😉
        Misstänkte att det hade med jobbdatorn att göra

        Skönt så, ditt barn slipper växa upp med en mamma som äter Skagen och jalapenos tillsammans 😉

  5. Hihi…Ja hormoner är inte att leka med. 😉 Och inte går de att styra över! Allt är upp och ner och man hinner inte med i svängarna…

    Nej nu ska jag inte störa mer. Smaska på! =)
    emelie

  6. Åh vad gott..mmmm. Blev sugen på en sån smörgås nu! =P Var såå länge sedan jag åt hallonbåtar, tack för tipset!

    Ha en fortsatt bra torsdag!

    Kram från mig!

    (Ps jag provade blogga på en sida, den var tidsbestämd och jag fattade inte mycket av sidan, kanske är dum, men det kändes inte som jag när jag använde den ”klara mall sidan”…ska leta vidare DS)

    1. Har du testat blogg.se? De har ganska lätta bloggar 🙂 Bara fråga om det är ngt du undrar över.

  7. Jag blev tillbakadaterad en hel vecka efter vårt första ultraljud. Man bara va??? Jag var liksom tvungen att göra om en hel graviditetsvecka som jag ju för mig själv redan genomgått… Fast på rutinultraljudet blev jag framdaterad ett par dagar igen. Summa summarum typ tre dagar kortare graviditetslängd än vad första dagen i sista mensen räknade ut.

    Hallonbåtar, götta!

  8. Hormoner.. ja.. de kan allt spela en ett spratt när man är gravid. Man är liksom en helt annan människa. Alien 🙂
    Gråter och gråter och blir arg för inget och sur-britta kommer ofta och hälsar på…för att inte tala om lata-karin som tänker att ”jag gör det sen…”
    Att äta allt man vill är så bra för man är ju sååååå värd det. Ät på bara och njuuuuut!
    När du sen fått din goa härliga bebis så lär du gråta ännu mer (om det är möjligt:) )
    Efter barn så gråter jag åt allt. Arga Snickarn, Extreme Homemakeover, Spårlöst, Sofies Änglar, Roomservice, Grey´s för att inte tala om varje gång det berör barn i någon film.. då sprutar tårarna.
    Kram på dig och ha en fantastisk torsdag och imorgon är det till att njuta för då är det äntligen fredag.

  9. De där dagarna barnmorskor har en tendens att flytta hit och dit känns ju som evigheter, när sen ungen vill komma ut är en annan femma. Svårt att styra över helt enkelt. 😉
    Och apropå hormoner, välkommen till the world of amning. Say no more!
    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg