Att hantera tekniken.

Luftvärmepumpen är fortfarande i demolerat skick här hemma. Jag säger ingenting, vadar bara över grejerna som en stork och nickar uppmuntrande när mannen sitter med pannlampan vid köksbordet och petar i saker med en skruvmejsel. Jag vet inte riktigt när Scout Valiant gick in i den här McGyver-dimman, men det har gått från att snickra ihop någon form av bänk till att nu skruva isär vårt enda dagen-runt-fungerande värmesystem. Jag har höga förhoppningar på att det här kommer lyckas och försöker låta bli att tänka på den där Harley Davidson-motorcykeln han tydligen ålderskrisköpte för en herrans massa år sen och skruvade isär bara för att sen komma på att han inte hade en aning om hur man fick ihop den igen. Nu har han hursomhelst tittat på för många avsnitt av Wheeler Dealers och bestämt sig för att dissekera luftvärmepumpen och då får han väl göra det. Huvudsaken är att han är glad.

Själv sitter jag här och stirrar på min nya iPhone och har inte en blekaste om hur jag ska få den att göra som jag vill. Men det ger sig väl. I vilket fall så ger jag snart upp och går och äter pizza istället. Känns mer konstruktivt.

14 kommentarer till “Att hantera tekniken.

  1. Gah! Har du köpt en iPhone!!! Då måste du recensera den för mig sen, jag som är i valet och kvalet mellan iPhone eller Androidtelefon..

    Eller så får det bli pizza för mig också, haha, känns som enklaste och billigaste lösningen..

    1. Köpt och köpt… jag har förtjänat den kan man väl säga 🙂
      mannen har ju en och så har vi iPaden hemma så jag är ganska van med telefonen i sig men INTE hur fasiken man får igång den från första början!

  2. Jag har precis blivit med iphone och stormtrivs!Man lär sig något nytt varje dag, jag är absolut inget teknik freak med blir mer taggad varje dag!!!!Kan bara rekommendera!!!!!M

  3. Jag älskar min iPhone! Det finns en WordPress-app som gör det enkelt att blogga från mobilen. 🙂
    Själv är jag van vid att sambon pillar och skruvar med saker, han tycker det é skoj. Nu senast plockade han isär vår ugn men den rådde han inte på, det gjorde inte reparatören heller för den delen.
    Ha en kul kväll med din ny vän iPhonen.

  4. Emma, man blir mer och mer IQ-befriad ju närmare förlossningen man kommer. För nu ska kroppen bara koncentrera sig på barnet som ska komma. Det är fysiskt så.(Sen blir man klokare igen) Så det gör inget att Du inte kan förstå Din iPhone, det är ok ;-)))))))
    Kram
    Milott

  5. Det där känner man igen… har också en man som gärna skruvar isär saker… brukar bli lite blandat resultat kan jag säga 🙂 Får hoppas din McGyver där hemma lyckas med sitt uppdrag så ni får ha det varmt och gott 🙂
    kram Maddie

  6. Vad roligt! Det är alltid roligt att få folk lite extra positiv en vanlig tråkig torsdag 🙂

    Jag har haft iPhone länge nu och jag trivs super med den. Ville egentligen inte ha en touch telefon men så vart det och aldrig nånsin har jag varit så nöjd över en telefon 🙂

  7. Jag älskar oxo min iPhone, det har till och med fått mig som är *väldigt* anti mac att fundera på att köpa en Mac nästa gång det är dax för dator.

    Hmm det där med att meka isär brukar funka utmärkt, men det är ju som du säger, meka ihop är svårare.

    Ge McGyver ett litet lycka till från mig:-)

    Hoppas du får en fantastisk fredag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg