Att vara kvar på jobbet.

Pust, vilka debattartiklar jag har fått till idag! Det har inte varit medvetet. Men det är kul att få er input och får höra er hålla med eller säga emot. Jag respekterar er åsikt och vill ha den. Så tack för att ni engagerar er.

Idag är en såndär dag när tiden går lite för fort i förhållande till arbetsuppgifterna, och när man är lite halvyr och snurrig av uppgifter man försöker hålla i huvudet och saker man läst som man försöker komma ihåg. Därför sitter jag fortfarande kvar på jobbet och pillar med lite mappar och gnuggar tinningarna och tittar på diagram och försöker få lite ordning i kaoset. Idag har jag även lagt en del energi på att ringa mäklaren och irritera mig på juristen och prata med villaägarnas riksförbund och ta en vända till med den urtrevliga kvinnan på Mäklarförbundet (som jag för övrigt kan rekommendera alla att ringa till när de hamnar i såna här situationer – de har varit helt outstanding!) och försökt få ihop allas information till någon form av sanning i det här. Mäklaren är bra, jag vill inte bråka med honom. Jag vill bråka med säljaren som vägrar laga taket som hon är tvungen till enligt vårt avtal och som lämnar felaktiga uppgifter om marken. Vi har betalt henne för ett hus utan takläcka men med garage och tvättstuga och då är det vad vi ska få, det behöver man inte vara särskilt smart för att förstå. Och så vill en liten del av mig bråka med den där juristen som lämnar svar som är helt upp åt väggarna – men det kan jag såklart inte. Så då är det bara säljaren kvar, och henne får Åke bråka med. Åke Bråk. Det blir bra.

Men iallafall. Nu ska jag arbeta klart här och äta lite hallonbåtar och sortera papper. Sen ska jag hem och däcka i soffan och bli av med huvudvärken jag fått av juristen och äta en gigantisk portion pasta med välkokad ädelostsås och njuta av att det är det närmsta jag kommer till en ostbricka just nu.

 

13 kommentarer till “Att vara kvar på jobbet.

  1. tack rara du för din kommentar!
    Vet du, brukar du lyssna på mix megapol? Syrran hade ju nominerat mig till tjejplanet, också kom jag med =O!!!!! Jag fattar det fortf inte…ska jag våga åka….tänk om vi kraschar….klarar jag det??? Ska jag klara att va ifrån ungarna en hel vecka????
    HJÄLP!!!!

      1. ja jag ska nog det ändå. Det har sjunkit in litet nu och mix har ringt idag och pratat litet *pirr i magen*
        Jag har fixat pass nu på morron och är så nipprig att bara kaffe går i….
        Vad ska jag packa ? Vad ska jag INTE glömma? Jag har ju bara varit utomlands en gång, typ 15 år sedan.. Ahhh, vad ska jag packa??
        Oj, solkräm också..hmmm, och en fin klänning…ojojoj =D

        1. Ta med sköna sommarklänningar, plånboken och böcker 🙂 Resten löser sig. Solskyddsfaktor brukar jag köpa hemma och ta med mest för att jag vill kunna smörja in mig på MOMANGEN och slänga mig vid poolen, ha ha. Allt finns ju där att köpa om du skulle glömma något. Å så roligt för dig!

          1. Vad bra att få litet tips, när man är ett nervvrak som mig =) Önskar du kunde följt med och vi kunnat suttit framför poolen eller på stranden och smuttat på en cola eller drink och bara njutit av vågorna.
            Lokala tidningen ringde idag när jag var på väg hem m barnen. Dom ville så klart göra en intervju, men jag sa nej. Inte lyssnade dom inte, ett kort skulle dom PROMPT ha i alla fall* svettas* Jag som HATAR att vara med på bild =( Uscha!

  2. Tur att man inte behöver utkämpa alla strider ensam – ibland är det nog så befriande att lägga över bråkfanan på någon annans axlar….

  3. Det tar ju aldrig slut!!! Ni har råkat ut för en riktig lurendjerare känns det som!
    Ge Er inte! Jag håller tummarna!
    Kram

  4. Hoppas du lyckades hålla dig vaken sen hemma i soffan så du hann få lite kvalitetstid med maken och jag hoppas Åke Bråk klämmer åt säljaren rejält!!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg