Att hitta Svåra Lena en ny.

Japp, nu var det dags igen att hitta Svåra Lena en ny. Inte en man den här gången (även om det behövs det också) utan en ny inneboende. En ny Raffe. Han fick nämligen tillbaka sitt gamla jobb i Stockholm och kommer packa sin Dove Summer Glow och sina fikon och flytta dit i slutet av april. Därför börjar nu jakten igen.

Det hela är mycket spännande! Om ni bara visste vilken typ av svar man får när man lägger ut en sån annons på Blocket. Och Svåra Lena har inte ens särskilt mycket restriktioner, egentligen bara två saker:

  1. Personen får inte försöka ligga med henne. Det spelar ingen roll om det är en kille eller en tjej hon delar med; bara han eller hon inte försöker ligga. Detta är hon även ganska tydlig med i annonsen, bara för säkerhets skull. (Sen om hon själv skulle vilja ligga – det är en helt annan sak). Och:
  2. Ingen tamburinspelande didgeridootyp i gröna kläder som ska försöka få henne att äta tofu och vill att hon ska följa med till Möllan för att hjälpa till att samla in pengar i en hatt. Det är såna som Svåra Lena på fyllan kallar för jävla hippie så dom hör det och sen diskuterar vilt med under tiden hon försöker kapa deras cykel.

Allt utöver ovanstående fungerar för Svåra Lena. Helst av allt vill hon ha en skäggig, frånskild medelålders man som äter mycket kött och inte pratar och som har gula galonbyxor och äger en båt – men hittills har ingen sådan dykt upp. Nu funderar hon på att inkludera även detta önskemål i annonsen för att kanske på så sätt öka sina chanser. Vi får se vad det blir. Det hela är som sagt litegrann som en riktigt bra såpa på TV.

Ps. Om ni känner en köttätande man med båt och gula galonbyxor i Skånetrakten som behöver någonstans att bo – tipsa honom om Svåra Lena. Så blir hon mycket tacksam. Hittelön kan till och med tänkas utgå.

18 kommentarer till “Att hitta Svåra Lena en ny.

  1. Nä, en sådan känner jag inte och om jag hade gjort det hade han nog inte fått komma ut ur garderoben förutom vid eget behov 😛
    Däremot känner jag en till som sitter här och letar efter en ny inneboende. It sucks när man älskar sin lägenhet för mycket för att vilja ge upp den och hitta en mindre. Och varför bosätta sig i en tvåa som är 300kr billigare än en trea?
    Så om Svåra Lena (okej, det där smeknamnet får en att börja undra lite, varför är hon svår?) vill bosätta sig i en trea med neonrosa köksluckor och en skylt där det står ”Det är din dag idag” så är hon mer än välkommen 🙂

  2. Antagligen bor han på sin båt och behöver ingen SvåraLenalägenhet! Höga krav det där med gula galonbyxorna, hahaha…… Finns de?
    Kram till Er

  3. Blocket? hva er det? Skal hun ha en sånn type må hun vel annonsere i lokaltidningen? De sitter ju i båten og leser papperstidning… eller? (med piratlapp foran ett øye, mens de blar med kroken og spiser kjøtt med den andre?)

  4. Hon är bara för skön den kvinnan, SvåraLena! =)
    Jag hoppas hon finner mannen sin med stort M! Så dom kan fortsätta tillsammans i sitt färgglada liv.

    Ha en härlig toppenfredag tjejer!

  5. Jag dör vad ni är roliga! Mannen i galonbyxorna har jag inte träffat eller sett heller för den delen men han finns säkert därute någonstans. Skäggiga köttätande män finns det gott om däremot. Jag tycker hon ska satsa på skäggig köttända man och skippa galonisarna. Det är mitt förslag men vad vet jag om nåt egentligen.

  6. haha garvar ihjäl mig! men ni kan ju kontakta TV4 och försöka på en ”Ensam svår Lena söker…”-produktion! tror nog att det skulle funka toppen! och så får vi gotta oss åt alla galonförsedda skäggiga ”hunkar” hehe

  7. Underbar text! Man med Summer Glow – låter som en vinnare! Ha en skön fredag,
    /Malin
    Just det, vad fint du beskrev ditt möte med Malena, fina fina ord.

  8. Det ser ut som om Tant och Tooka kan tänka sig att flytta in hos svåra Lena, med tanke på hur de liksom klättrar på varandra för att få komma nära! Hoppas hon hittar någon bra (tyvärr känner jag ingen sådan man i skåne).

  9. Nästan så att jag skulle kunna tänka mig att svara på den där annonsen, – att få uppleva Svåra Lena verkar vara en upplevelse utöver det vanliga!
    Hoppas letandet går bra!
    /Anna-Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg