Att ha måndag hela dagen.

Okey. Det är inte riktigt väder för att kavla upp byxbenen och gå på stenar vid havet, det får jag väl erkänna. Det är inte ens sol idag. Men man kan gå från kontoret till Subway utan att frysa om händerna, och man kan ha jackan öppen och halsduken i väskan och bara där är en halv strid vunnen, eller hur?

Enligt livsmedelsverket ska jag äta fisk flera gånger i veckan med det tycker bönan är skitäckligt så jag kompromissar med skagensub och försöker hoppas att det kan räknas som fisk. Det innehåller ju skaldjur iallafall, och säkert nån skum torsksort i crabsticksen. Det är som sagt ingen Anna Skipper jag har där inne; det ska ätas pasta och kopiösa mänger snuskost (ju starkare och mer illaluktande desto bättre) och rostat bröd varje dag med små, konstiga infall då och då som varm korv med bröd eller oliver. Igår slog det mig att jag inte ens kan komma ihåg den där känslan av att skjuta på frukosten som jag gjort varje dag innan. Det känns otänkbart. Och ännu värre; jag har nog glömt hur man gör.

Men nu väntar en eftermiddag med En Himla Massa Förberedelser inför en utbildning/kickoff och några små möten för att se till så att allt är klart inför månadsskiftet. Godiset är tyvärr slut, men eftersom jag arbetar på världens bästa ställe är det utbytt mot dignande fruktfat istället så jag kan äta mig trött på apelsiner under tiden jag fnissar åt mail och slölyssnar på kollegor som får mig att skratta rakt ut med sina kommentarer. Att trivas så bra är något jag önskar alla.

10 kommentarer till “Att ha måndag hela dagen.

  1. De är roliga, de där på Livsmedelsverket. Man ska äta massa fisk men det måste vara rätt sorts fisk. Nu är ju jag inte gravid alls men jag tycker att fet fisk är skitäckligt och maken gillar inte mager fisk så jag stoppar i mig omega 3 på kapsel istället. Känner mig som en vandrande pillerburk ibland.

  2. Himlans massa måsten och saker o hålla rätt på när man har en böna i magen!!
    apelsiner är ju tok gott just nu.. o Skagen sub… mmm..

  3. Allt som pekat mot att sommaren är på väg är små segrar i sig 🙂 Som det verkar håller graviditeten på att göra vuxet folk av dig – frukost varje dag ger solklara och oomtvistade vuxenpoäng!!

  4. Vi hoppas att bönan inte luktar som osten när den kommer ut…
    Ost lär ju stå på innehållsförteckningen i alla fall. ;D

  5. Och nu skiner äntligen solen här vilket får känslan av våren att krypa närmare.
    En arbetsplats med samma atmosfär som din… det är drömmen det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg