Att ha haft en lång dag.

Pust. Jag har hållt på sen halv sju och fötterna värker och kroppen är graviditetstrött och protesterar mot den sena timmen; i vanliga fall somnar jag ju klockan åtta nu för tiden så att hamna i säng klockan kvart i tolv är en ren bedrift.
Idag har vi kört i ett; vi har hållt utbildningar och samlat till möten och suttit i timmar på en tapasrestaurang och ätit tills vi knappt fått luft, och jag har bäljat vatten och reflekterat över hur märkligt det känns att inte dricka vin en dag som denna och vi har skrattat och berättat minns-du-när-anekdoter och skålat så glasen klirrat över borden. Med andra ord har det varit en lyckad dag.

Men nu har jag stupat i säng och ligger tungt mellan hotellmjuka lakan och har så svårt att hålla ögonen öppna att det är nog bäst att jag slutar försöka. Godnatt, fina ni. Imorgon hörs vi igen.

12 kommentarer till “Att ha haft en lång dag.

  1. Låter härligt kul. Gissar på att du är bra mör idag? 🙂 Men en skön hotellsäng är inte dumt alls att sova i och vila sig..

  2. Efter en sådan dag är alla sängar extra sköna! Hoppas att du fick sova gott. Själv tycker jag att det är rätt skönt att få sova utan djur någon gång då och då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg