Att inte riktigt hinna med.

Oj. Den här dagen har jag inte riktigt hunnit med. Jag har varit uppe sen fem och åkt taxi och flugit till Stockholm och varit på möten och åkt mer taxi och flugit hem igen, och inte förrän nu har jag kunnat stänga dörren bakom mig och andas ut. Och nu måste jag äta (mycket) och sätta tänderna i de där cheeseballsen jag fantiserat om hela dagen och bara varva ner.

Så ha tålamod med mig. Jag är tillbaka imorgon.

13 kommentarer till “Att inte riktigt hinna med.

  1. Snart är det väl dags att varva ner tycker jag. Det är tur att Du kan konsten att trycka ner Dig och hela lilla familjen under täcket till film och dyl. Ha en skön kväll.
    Kram

  2. Vila på, det behöver du. Vilken fin bild och snygg klocka!! Har letat efter något liknande, får man fråga var du har köpt den?

  3. Läst din blogg sedan någon månad. Vill bara säga att ditt positiva och sprudlande sätt att skriva och se på livet förgyller min dag! En stor kram till dig som till och med kan göra det underhållande att läsa om deklaration.

  4. Vila vila vila var det min BM sa till mig i September när hon sjukskrev mig….. Så du vet, bebben i magen vill inte att man jobbar som ett tok efter ett tag fick jag veta. Det är ju inte så att det drabbar alla men mig visade det sig i förverkar och gå hem många månader tidigare än vad jag hade tänkt mig.

    Cheesballsen är du och den lilla i magen värd 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg