Att ha världens bästa dag.

Vissa dagar är bara sådär magiska. Den här är en sån. Jag har hunnit med så mycket som jag länge längtat efter; jag har suttit i solen och ätit vattenmelon och jag har njutit av värmen i bara linne och mannen kom hem efter golfen och överraskade mig med ett stort olivträd och de trädgårdsmöbler jag siktat in mig på och det är ju så fint gjort att man inte riktigt vet vart man ska ta vägen.

Och mer? Finaste Nelly kom på blixtvisit med sin mops Anders och det var så fantastiskt skönt att se henne igen, och Svåra Lenas John har flyttat in och hon tycker att han är på tok för snygg (det hör jag på hennes skratt) och äntligen, äntligen har jag börjat med att måla våra fönster som jag tjatat om så länge (hur de såg ut innan kan ni se här). Jag vet inte varför egentligen, men jag stod helt enkelt inte ut med allt det där svarta och under tiden jag låg på alla fyra på gräsmattan och målade spröjsen muttrade jag om hur tusan man kan välja att göra allt så dystert och att den förre ägaren förmodligen låg i skilsmässa när hon tyckte att det var en bra idé.

Så nu är jag vansinnigt mör i kroppen och ryggen värker lyckligt mellan skulderbladen, så nu ska jag sjunka ner i soffan och vänta på att bli serverad pasta med köttfärssås och mängder av parmesan. Världens bästa dag, helt enkelt. Världens!

16 kommentarer till “Att ha världens bästa dag.

  1. Snyggt, men törs du måla gravid? Antar det är lugnt med vattenbaserad färg utomhus?! 🙂
    Och underbara bilder, as usual. 🙂

  2. Men åååh, en mops! Trodde också att ni hade skaffat en fjärde först. DÅ hade jag blivit skapligt avundsjuk, en mops är min drömhund! En dag…

    Låter förövrigt som en härlig dag 🙂

  3. En sån härlig dag!!! O shit! Fönstret blev ju 10000 gånger bättre! Hur har förra målaren riktigt tänkt?! Tack, för att ni räddar huset! Så där kan man ju inte gå omkring och se ut 🙂

  4. Vilken toppendag ni haft! Det är så ljuvligt nu när man vill ut direkt på morronen. Jag hänger tvätten ute hela tiden. Först ut på tvättlinan och sist in innan kvällen. =)

    Jag funderar på Clean Cotton EdT, någon som har den? Tröttnar man på den eller blir det en favorit direkt?

    GLAD PÅSKAFTON!!!

    1. Den kan man aldrig tröttna på 🙂 en av mina absoluta favoriter; parfymer ur den serien är nästan de enda jag använder.

  5. Jamen, det blev jättesnyggt med den ljusare mjuka grâ färgen pâ fönstrena. Hela fasaden lyftes upp och började le. Stämningen förändrades. Färg och musik har sâdana underfundiga samtal med oss.

  6. Ja usch för mörka fönster. Det äter upp hela ljuset.

    Den första bilden är ju fantastisk. Typiskt långnäse… ”Eeh. Vem? JAG?! Jaha. Du menar så…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg