Att vara lite mer preggo.

Det har jag ju inte visat på ett tag förresten! Hur Bönan ser ut nu. Men det är ingen blygsam boll jag dragit på mig såhär i sjuttonde veckan, hon verkar växa och frodas. Och nästa fredag är det UL och har jag tur då så får vi reda på om det verkligen är en hon där inne, eller om det är en liten han. Ja, vi vill veta. Varför? Tja… Varför inte? Vi kommer ju att veta resten av barnets liv, så vi kan lika gärna börja nu. Och dessutom tror jag att det blir ännu mer nära för mig om jag vet vem det är jag kånkar runt på där inne egentligen, vem det är jag småpratar med och tar bad tillsammans med och tvångsmässigt gnider runt på om dagarna. Men först och främst så vill jag se att allt är okey där inne. Att hjärtat slår, att allt sitter där det ska, att hon fortfarande är lika spattig som sist. Det där. Pojke eller flicka är sekundärt på den undersökningen – oavsett är hon eller han lika välkommet.

Nu är jag iallafall äntligen hemma igen och ska sätta i mig en stor mängd knäckebröd, räkost och en hel Allerum XO alldeles själv framför Criminal Minds medan jag pustar ut efter dagens flängande. Känns som en bra avslutning på en dag som börjat på tok för tidigt för att det ska vara hälsosamt.

32 kommentarer till “Att vara lite mer preggo.

  1. Säger det igen, vilken härlig mage. Älskar gravid magar och varje gång jag ser en så önskar jag att jag också hade en sådan… Men med tre får det räcka nu får jag glädjas med alla andra som går omkring med en fin liten kula i vädret.

    Kram

  2. Njutbart att titta på. Fin mage Du fått, Emma!
    Det finns lika många åsikter om detta som människor. Men man gör som man själv vill! Eller hur? Kom precis att tänka på att när jag spelade gitarr för min yngste i magen, så hoppade han till därinne. Det blev lite för mycket för honom. Fast han gillade det sedan när han väl kom ut. Jag satte även hörlurar på magen med hans musik som jag berättat innan. Det gick bättre!
    Ha en skön tisdagskväll
    Kram
    Milott

  3. Fin mage du börjar få! Och va roligt att försöka se ”sorten”, vi gjorde det med vår nummer 2 och det kändes helt rätt. Mysigt att veta mer exakt vem som simmar därinne!

  4. Vad fin magen du har fått! Gravida kvinnor är vackra, det är ett speciellt lyster kring gravida kvinnor. 🙂
    Njut Emma, njut!

  5. Åh så vackert! Så spännande det kommer bli i morgon. Och jag håller med, varför vänta! Det hade inte jag klarat när man faktiskt kan smygtitta 😉

  6. Nice med mage ,men det blir å tomt där nästan så det ekar ,men då har du ju bönan och för 14 år sedan hade jag Felix Tiger i magen som blev en Ebba Ida Madicken min förstfödda
    970724 (twentyfourseven)
    Livet är härligt

    Helena

  7. Fin babymage, så där perfekt som man själv önskar att det blev om man vore gravid.
    Ser mysigt ut på något sätt även om jag oftast intalar mig att det är väldigt obekvämt och jobbigt. Som man säkert förstår av denna kommentar så har jag aldrig haft en sådan mage, och som livet visat vägen för min del så blir det ingen heller.
    Lycka till med ultraljudet och vardagen och livet i det stora hela.

    Mrs G

  8. Vilken fin fin mage 🙂
    Uj, jag vet inte om jag hade vetat könet innan, men det är ju jag. Jag ville fortsätta drömma och känna och överraskas. Samtidigt, vem det än är är ju barnet mer än välkommet. Bara det att jag ville dra ut på överraskningen. Funderar – det ultraljudet… är det obligatoriskt eller har ni bett om det själva/får betala för det? I vår kommun FICK vi inte veta könet även om vi hade velat – då hade vi fått åka till en annan kommun och betalat själva.

    1. Inget UL är väl obligatoriskt, men detta är det man är kallad till för första ”rutinkollen” i vecka 18 när de ser så att allt växer som de ska. Och de har ingen skyldighet att berätta könet, men de får å andra sidan inte undanhålla informationen om de har sett vilket kön barnet har och vi frågar. Om de vägrar så gör jag ett ”köpe-UL”, vi vill gärna veta 🙂

  9. Finaste magen! Ska bli spännande att få höra sen om det är en tjej eller kille därinne! 🙂 Jättesnyggt skärp, för övrigt… var har du hittat det?

    1. På Gina Tricot minsann! Tokbilligt var det också om jag inte minns fel, runt 70-80 spänn.

  10. Vilken vacker mage! Nästa bebis, om det blir någon, tänker jag också ta reda på om det är en pojke eller flicka. Inte för att det spelar någon roll alls utan för att det kommer göra graviditeten en uns lättare. Jag har redan en av varje så det spelar ju verkligen ingen roll vilken sort. Vad spännande med ultraljud snart. Nu är det en stor böna du kommer få se. kram

  11. Hej Emma.
    Jag skrev till dig förut och sa att jag trodde vi skulle få en pojke då du skrev att flicka var arbetsnamnet tills ni hade fått reda på könet.
    Jag och min man var på RUL i förra veckan och det var som jag trodde. Vi väntar på en liten pojke. Vi fick såna otroligt fina 3D bilder så det inte är klokt. Man såg verkligen hur lik han var sin pappa. HELT fantatsiskt!

    Känner på mig att bönan är en lite flicka.

    KRAM!

    1. Ja, det är mammajeans från Vero Moda. Älskar dom! Provade H&Ms men min nya Beyoncerumpa kunde bara glömma att tryckas ner i ett par såna. De här är däremot nästan precis som ett par ”vanliga” jeans i passformen. Rekommenderas starkt!

  12. Superfin mage! Saknar nästan lite min kula då jag ser din mage (detta trodde jag aldrig att jag skulle säga för ca 2 månader sedan då jag gick omkring och var sur med en megamage i v.41+ :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg