Att frysa fötterna av sig.

Alltså. Vad hände med vädret? De senaste tre mornarna har frosten legat jämn över bilen när vi kommit ut, och oroligt har jag gått och petat på mina plantor för att se om de klarat av denna överraskning. Och i Stockholm igår snöade det (?!) och det var en nästan surrealistisk känsla att sitta i en taxi och se alla dessa utslagna träd mellan snöflingorna. Det är ju för tusan maj nu. Maj. Då ska man ha varmt gräs och husmålardagar, inte nattfrost. Den där resan om drygt fjorton dagar känns mer efterlängtad än någonsin.

Och hörreni. Tack för alla fantastiska kommentarer ni ger mig och för alla mail ni skickar! Ni gör mig sådär larvigt glad. Och tro inte att jag inte är inne hos er och häckar bara för att jag inte skrivit något på ett tag – jag har bara haft svårt att hitta ron till att sitta ner och kommentera de senaste dagarna. Men läser, det gör jag.

Men. Oavsett nattfrost och kalla ballerinafötter är det ju faktiskt onsdag idag och solen skiner och det kommer nog att bli en synnerligen bra dag, det här också.

10 kommentarer till “Att frysa fötterna av sig.

  1. Jag var oxå på väg att skicka ut en efterlysning… 😉 Jag vill ha tillbaka vårvärmen NU!!! Men det finns hopp har jag hört… Håll ut! 😉

    Hoppas du inte får en alltför frusen dag! //Carin

  2. Jeg er så glad for at det er lyst snart hele døgnet at jeg kan holde ut med noen kalde morgener;-) Ha en fin dag!

  3. Ja, vad hände egentligen med vädret, t.o.m här i Halmstad kom det snöflingor eller om det var hagel. Kallt är det i alla fall, med frost på nätterna och sommaren känns åter sådär långt borta. Usch och fy.

  4. Du är ju så härlig och skriver så bra. Inte konstigt att du får komplimanger! Ha en fin dag trots den kalla morgonen!

  5. Jag tog fram mina vinterskor! Bor dock lite norrupp, i Helsingfors, men ändå!! Fruktansvärt kallt!! 🙂

  6. Ja vädret kan man ju inte göra så mycket åt, bara att acceptera att temperaturen fladdrar upp och ner som en sommaryr fjäril över ängarna.
    Idag har det ju ändå varit hyfsat varmt i Malmö, i allafall om man höll sig i solen.
    Längtar nått helt enormt efter vår trädgårdshörna i lä med fruktträd, rosenbuskar och späd rabarber på Lindallén i Båstad dit vi flyttar snart. Havet runt husknuten:)
    Idag kom älsklingen hem med strålande nyheter, hantverkarna verkar bli klara i slutet av veckan, och en utdragen helrenovering av sekelskifteshuset börjar se sitt slut 🙂
    Åhh vad det ska bli skönt att lämna lägenheten i stan bakom sig för ett tag, men på återseende då och då.

    Ha en fin kväll. (Och en kram kanske man kan våga sig på?)

    Mrs G

    1. Åh, jag tyckte att Malmö var på tok för kallt idag!
      (Kramar vågar man sig ALLTID på)

  7. Kolla min blogg! Är uppe i österbotten hos mamma och pappa och i dagens tidning kan man hoppas att det är tryckfel! 🙂 Det lovas nämligen kring minus 15 grader i hela landet. Thank god så verkar det vara ett litet layout fel 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg