En bild säger mer än 1000 ord.

Och annars? Precis kommit hem, rensat undan tråkiga bankärenden, blivit så förkyld att hela vänstra sidan av ansiktet kliar.

Men nu; Ben&Jerrys och vad-det-nu-var-för-film (jag har glömt vad jag önskat) som dök ner i ett kuvert från Lovefilm idag. Torsdagskoma, alltså. Älskart.

12 kommentarer till “En bild säger mer än 1000 ord.

  1. och jag som är så sugen på glass! Vart jag än tittar på internet idag så handlar det om glass känns det som just nu 🙂 Det sjunger Magnum Double Caramel i mitt huvud idag.. Stannade nästan till på Pressbyrån bara för att få tag på en, men bet ihop.. Får se hur länge det håller.. Och jag har ändå ingen bebis i magen att skylla mina cravings på

  2. Åh det är min Ben & Jerry favorit! Vaniljglass med mashmallow och isbjörnar av vit choklad. Så söt och gott! Nästan alla varianter av B&J är goda men den här är speciellt god! Min mans favorit är däremot Strawberry Cheesecake men det är en helt annan historia.

    Nu ska det ätas sen middag här…

    Ha en skön kväll, krya på dig och spar lite glass till imorgon;)

    Mrs G

  3. Åh. Ben and Jerrys har jag inte ätit på lääänge. Kanske får köpa en bytta och fira att jag fått sommarjobb och att jag ska på jobbintervju för en tillsvidareanställning idag. Cross your fingers for me! 🙂

  4. Heej!
    Åh vilken myskväll! =D
    Vi har också lovefilm, det är så spännande varje vecka vad som dimper ner i lådan! Ungarna får en film och vi en. Nu ikväll ska vi se SALT, m Angelina Jolie. Kul! Hoppas den är sevärd bara!
    Ska tända många ljus och ha gotta och the till, plus en filt och sambons närhet 😉

    Hoppas du får en underbar helg! Bamsekram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg