Att vara veckan före veckan.

Tänk. Nästa vecka åker jag till Kreta och paddar mig på en strand och njuter av vad jag hoppas ska vara fantastisk mat i sju hela dagar. Bara sådär. Det är ju så att man kan bli kollrig för mindre.

Och på fredag är det UL och vi får äntligen se vad det är som gömmer sig där inne. Jag har ju kategoriskt sagt ”hon” om Bönan och det är alltid ”hon” jag och mannen pratar om – men i varenda dröm jag har så föder jag en son, och just för att jag varit så säker på att det är en tjej så slår jag vad om att det är en kille. Inte för att det spelar någon roll, pojke eller flicka är lika välkommet, men oj vad det är spännande. Alla de klassiska myterna är lika tvetydiga dom, min hy tyder på en flicka, ringtestet över magen visade en flicka, men min mage sitter framåt som vid en pojkgraviditet och min maglinje sträcker sig ovanför naveln vilket även det ska tyda på en liten pojke. Som sagt; fasligt spännande. Vad gissar ni på?

Nu ska jag bli klar för att ta mig till jobbet, denna första dag på veckan innan veckan.

18 kommentarer till “Att vara veckan före veckan.

  1. Jag drömde alltid tvärt om. Drömde att det var en pojke fast känslan var en flicka – och det var en flicka. Och tvärt om. Drömmarna stämde aldrig, eller var bakvända, men känslan var rätt. Av den enkla anledningen tror jag att ni väntar en flickBöna 🙂

  2. Hej!
    SMART att åka iväg nu innan. Njut!!! En riktig slapparsemester blir svårt att få till sen på några år – om man inte åker ifrån barnet/barnen och det är inte säkert man njuter lika mycket då för då känns det fel att de inte är med.
    Hälsningar en avundsjuk- men inte missunnsam.

  3. Man brukar ju kunna känna på sig könet på första barnet. Du har nog rätt i att det är en liten tjej 🙂
    Spännande!!

  4. Jag vet en läkare på KK som säger att 95% av mammorna har rätt i sin känsla för barnet. Jag sa alltid han om Vicce men funderade bara på flicknamn. *s* Med Affe tog vi reda på könet så där visste vi ju. Jag minns inte att jag hade någon särskild känsla för att det skulle vara en pojke men däremot var jag osäker på om jag skulle klara av en tonårsdotter. 🙂 Hade väldigt mkt funderingar kring hur det/om det skiljer sig att vara mamma till en flicka.
    Kommer ni avslöja könet? Vi sa att vi inte skulle berätta för någon men det gick ju inte att vara tyst. *s* När vi hade fått reda på könet så skrev jag NAMN på Facebook. Affes initialer blir just NAMN. Du kan tro att jag fick roliga kommentarer. 🙂
    Ha en härlig måndag!
    Kram

  5. Spännande!! Jag tippar nog på en flicka 🙂 Jag gissade egentligen från första början att vi väntade en flicka, dom flesta tippade på en pojke. Vi tog inte reda på könet så det var spännande att vänta och se ifall man hade gissat rätt!

  6. Härligt att ha något att se fram emot och längta efter, ännu bättre när det finns både en,två och tre saker att längta efter och dagdrömma om.
    Hoppas att ni får en riktigt fin, varm och skön vecka i Grekland, bara njut.
    Barnet du bär på blir säkert lika älskat och omhuldat oavsett kön, det viktigaste är ju trots allt att denna någon är frisk och hel och har alla de funktioner som en baby ska ha.
    Min brors lilla dotter föddes med omvänt hjärta och detta blev till en början ett litet oros moln för oss alla, men idag är hon frisk och pigg och allt är toppen.
    Livet är underligt, man vet liksom aldrig hur det ska bli.

    Ta hand om er

    Mrs G

  7. Jag var verkligen säker på att vi väntar en pojke från den dagen jag fick reda på att jag var gravid. Och mycket riktigt. Det är en pojke vi väntar på. 🙂
    Jag tror det är en flicka ni väntar på. 🙂

  8. Hmm… Intressant med de där gamla myterna. Jag undrar verkligen om de stämmer på någon egentligen.
    Jag hade också ”framåtmage”, randen gick över naveln, ringtestet visade flicka, och jag drömde att jag fick en pojke. En FLICKA blev det! Spännande att se vad ni väntar, trots att det egentligen inte spelar någon roll:)
    Ha en fin dag! Tack för att du bloggar så fint

  9. Jag har liksom sett en liten flicka framför mig hela tiden så det blir spännande att få veta om man har rätt!
    Kram

  10. Åh gud vad härligt! Jag önskar att sommarlovet kunda börja IMORN så jag också kunde åka någonstans där det är så varmt att man inte vet vad man ska ta sig till.

    Min magkänsla säger att det är en liten tjej 😉

  11. vad härligt att åka på lite semester, hoppas ni får det toppen! och såna där ”husknep” för att ta reda på könet är nog minst sagt lite tvivelaktiga 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg