Att ha fått sommaren tillbaka.

Äntligen är den tillbaka! Sommarvärmen. Det gick att lämna jackan hemma i hallen i morse och åkrarna ångade av morgonsolen och alla som väntade på bussen såg lättade ut, som om hela vintern äntligen lyfts från deras axlar. Det är något visst med försommar i det här landet; det är något med färgerna och doften av jord och den där lagomfuktiga luften som möter en när man kliver ut på morgonen. Förstår ni vad jag menar?

Nu är jag snart framme på jobbet och ska ta tag i den här dagen och fnissa lite över att det är en dag närmare semester för det här preggot.

9 kommentarer till “Att ha fått sommaren tillbaka.

  1. Underbart att Bönans mamma & pappa snart ska på semester:)))
    Lite avundsjuka infaller sej här hos mej, ligga vid en pool och äta jordgubbar och meloner hade ju inte varit helt fel!
    Idag njuter vi av denna ljuva försommardag…

  2. Jaa jag förstår precis vad du menar 🙂 Vi skippade också jackan i morse, grabbarna var så glada över att slippa klä på sig massa kläder.

    Såå härligt med morron sol!
    Ha en fin tisdag rara du! Kram

  3. Kan inte annat än hålla med dig, dessutom har vi fått värme uppe hos oss! Det var på tiden kan jag säga!! Skönt att dra utomlands snart!

    Kram

  4. Sommaren är i Dalarna också! Det är en ljuvlig tid vi har framför oss 🙂
    Nu skall jag hänga ut tvätt, det gillas!

  5. Kunde inte beskrivit det bättre. Vi spenderade helgen och måndagen i underbara Båstad och nu när vi är tillbaka i stan så är längan tillbaka dit helt enorm.
    Vill gå barfota i gräset och ta en promenad vid havet med Lilla A istället för att knota runt bland bussar och avgaser här i stan. Blää. Hoppas vi kan flytta in snart, kanske om 2-3 veckor…längtar och väntar med förtjusning.
    Djupa andetag så fixar sig allt.

    Ha en fin dag!

    Mrs G

  6. Jo, konstigt hur man reagerar med rädsla varje gång det blir kallt igen… Jag menar, hallååå, det händer ju varje år! Men ändå kommer känslan ”tänk om det inte blir sommar i år…” så jo, lättade är vi nog att sommarvärmen är här igen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg