Att ha sovit ut.

Vi sov länge idag, nästan över elva timmar, och vaknade ihoptrasslade bland vinthundar och lakan och njöt av känslan av att vara riktigt utvilade. Och jag var ordentligt hungrig för första gången på vad som känns som en evighet så jag har passat på att äta mängder av ugnsvarma minibaguetter, ost och annat matnyttigt som för en gångs skull slank ner istället för knäckebröd och kiwis.

Idag är det mitt-emellan-väder men vi tänkte ta en dag i trädgården och klippa gräset och vattna blommorna och göra alla de där andra husägarsakerna som vi ännu inte har riktigt koll på men gärna försöker oss på, och jag hade tänkt börja snegla på barnrumsattiraljer nu när vi vet att det är en liten Leo som gömmer sig där inne. Tapeter och säng och allt annat sånt var redan uttänkt men de små detaljerna sparade vi tills vi fick reda på om det var en hon-Böna eller en han-Böna. Inte för att det ska vara antingen rosa eller blått, men jag är iallafall mer bekväm med att hänga upp vackra gamla modellflygplan till en Leo än en massa älvor med sköra vingar trots att det säkert inte ska spela någon roll och allt det där. Jag tror nog att han blir en vettig människa ändå.

Men först ska jag bälja i mig ännu mer oBoy och se om det inte finns plats för en macka till där inne. Sen tar jag med mig man och vinthundar ut i en snart-regn-fuktig trädgård och försöker komma på vad man gör med utblommade påskliljor egentligen.

3 kommentarer till “Att ha sovit ut.

  1. Åhh här är tråk regn.. kallt och ogästvänligt utomhus, katterna sover i sängen och hunden surar över att lång prommis inte riktigt ingår i planen då det sånt träkväder.Påsklijorna ska mest bara få vissna ner av sig själva för att nästa år återkomma i full prakt igen.

  2. Grattis till en Han Böna. Jag har erfarenhet av två sådana och de är för ljuvliga! Måste vara kul att börja planera barnkammare. Må så gott!

  3. Jag minns hur det kändes att äntligen få veta om det blev en Hanna eller en Johannes, för jag vill veta till skillnad från en del av mina vänner. Plötsligt såg jag hans rum i annat ”ljus”. Spännande!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg