Att vara tillbaka på rummet igen.

Nu är vi, efter en hel dag i solen, tillbaka på hotellrummet och pustar ut. Är det inte märkligt hur trött man blir av att göra egentligen ingenting? Jag sitter med datorn i knäet och lyssnar på Mélanie Laurent och har riktigt svårt för att hålla mig vaken. Huden har fått den där första, smygande tonen av matt kakao som alltid kommer fram när jag solar; jag blir aldrig sådär nordiskt gyllene som så många andra, jag får istället en matt mörk ton som gör att jag kan vistas ute ganska länge utan att bränna mig och som får mig att se ännu mindre helsvensk ut än jag redan gör. Mannen däremot är ljus och fräknig och har idag (trots solskyddsfaktor 30) lyckats skapa ett fantastiskt flammande mönster av rött och gräddvitt över hela kroppen. Han ser, i sanning, ut som en sjuttiotalstapet och försiktigt petar jag på honom med fingerspetsarna och frågar gör det ont älskling? och ser förfärat på hur mina fingrar lämnar vita märken som sitter kvar på hans hud i sekunder innan de försvinner. Men jag är van nu och vet att om bara någon dag kommer han få den där nougatfärgen som tar fram alla hans fräknar och som får de solblekta ögonbrynen att se nästan vita ut i hans ansikte.

Men nu ska vi ta en liten runda runt hotellet och försöka hitta nåt ställe som säljer vadsomhelst salt att tugga på, och sen blir det att sitta på balkongen ett litet tag och se ut över havet och förundras över att på riktigt vara iväg igen.

8 kommentarer till “Att vara tillbaka på rummet igen.

  1. Åh, så härligt ni verkar ha det! Njut riktigt ordentligt! Här i Sverige är det iofs sol och koltrasten sjunger men man hinner inte njuta mycket av det när man har massor kvar att packa och flyttbilen går på måndag…

  2. Så skönt det låter och var skönt att ha hud som tål solen så bra 🙂 Det har inte jag vilket är fruktastvärt jobbigt. Har jag glömt att smörja in en liten del på kroppen är den garanterat grillad och hettande.

    Önskar er härliga dagar i solen 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg