Att ha en viss längtan efter helg.

Idag är en perfekt jobbdag; det är inte så många som arbetar och man har världens chans att komma ikapp på de saker man eventuellt har som ligger och väntar på att bli färdigt. För mig är klämdagar den ultimata slippa-stress-dagen eftersom jag har tid att skaffa mig den överblick jag behöver för att jag själv ska kunna slappna av sen under långhelgen och bara njuta av att vara ledig. Och det är just det jag planerar att göra.

För nu får det gärna var helg snart, eller hur? Nu när man vet att det ska bli strålande solsken att somna i på en solstol i trädgården. Och när man har en hel tygbutik som väntar på att bli plundrad. Och ett spjälsängslapptäcke att sy efter inspiration från fina Carin.

Men först ska jag ta tillvara på den här arbetsdagen och kasta mig in i en kampanjidé. Och sen ska jag ha lunch med Vackra Nelly och få skratta av mig sådär så att det kittlar i de få magmuskler jag har kvar. Men sen! Sen tar vi helg, tycker jag.

Jag kan knappt vänta.

7 kommentarer till “Att ha en viss längtan efter helg.

  1. Klämdagar är bäst! Jag brukar egentligen jobba ifatt och mycket när andra är lediga – serviceyrke, men idag sitter jag hemma och vet inte vilken ända jag ska börja i. Trädgård, garderob, sätta upp tavlor, bara vara? Och bäst av allt är att det finns inga köttbullar att rulla eller skinka som ska griljeras. Den här helgen kommer att bli den bästa på länge!

    kram

  2. 😀 Kul att kunna inspirera!!!

    Med viss tvekan bestämde jag mig för att bli hemma…. Tycker precis som du, att det är underbart att få jobba ”i fred” och få undan högarna…. 😀

    Ha en toppendag på jobbet! Kram Carin

  3. Satt oxå imorse och funderade, arbete eller ledigt – och tänk för mej var
    det ledigheten som vann, kan det varit vädret som påverkade… eller…

  4. Emma, det går fortare än du anar!
    Tusen tack för superbraiga tipsen, ska sticka till måleri målera affären nu och köpa litta grajoooor till detta. Måste ju lägga till med lite ”hantverkar slang” nu när man ska ge sig in i det hela. Kommer lite uppdatering på bloggen skulle jag tro hur de går med det lilla projektet.

    Kram Mrs G

  5. Hej!
    Jobbar hemifrån idag, riktigt lyxigt att ligga i bikini och kunna läsa tidningen ”Chef” och olika policys och riktlinjer ifred. Underbart!
    Kram!

  6. Det är sant att man kan få himlans mycket gjort sådana här dagar. Vad fin spjälsängen blir med vimplarna! Respect på dig som kan sy alltså, själv kan jag inte ens sy en hårsnodd, än mindre lägga upp mina egna byxor. Jag outsourcar i utbyte mot kakor. 🙂 Helgpussa vovvarna från mig och Bally!

  7. Hoppas din helg börjat nu, eller er förresten;)
    Jag har börjat på projektet nu och än har inget gått fel:)

    Kram

    Mrs G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg