Att uppleva salukibalett.

Om det finns något jag kan göra hur länge som helst så är det att sitta på en solstol och titta på när de där två stollarna leker. Det blir aldrig tråkigt. Tooka gör fulgrepp på Tant, Tant tacklar Tooka – och så vidare. Och där i bakgrunden ser ni Tants slaktade hundpool som hon älskar trots att all luft gått ur. Vattnet är ju iallafall kvar. Så där ligger hon på kvällarna och svalkar sig efter några varv runt huset, och hennes tunga hänger lyckligt och Tooka (som inte alls är särskilt förtjust i vatten) står flåsande vid sidan om och väntar på rond två.

Sigge? Han tycker att det är lite för varmt och lite för tramsigt där ute, så han ligger i soffan så länge och surar för att jag badade honom med lavendelschampoo idag igen.

5 kommentarer till “Att uppleva salukibalett.

  1. konstigt då hundar tycks bli sura av att bli badade. den här gumman hos mig stirrar alltid så ledset på mig medans jag shamponerar, men ändå står hon lyckligt och skakar på pälsen när jag fönar henne torr – det älskar hon!

  2. Åh så härligt, sommaryra även hos de fyrbenta! Likadant här!
    Direkt när vi kommer upp till huset i Båstad och släpper Lille A på tomten så skuttar han vilt, tar en snabb runda genom hela trädgården, halvt frustande av glädje.
    Sen lägger han sig och ömsom rullar ömsom gnuggar sig i det gröna gräset.
    Efter en stund tröttnar han dock och går och lägger sig i skuggan under körsbärsträdet för att vila tills nästa upptåg.

    Mrs G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg