Att ha varit hackad.

Igår hände något mycket spännande! Jag blev hackad. Det var tydligen en tunisier med förkärlek till pingviner som tog över min (och andras) blogg och vägrade släppa taget förräns nu. Tack och lov hade jag Smelink som kunde fixa till det hela för jag har ingen aning vad man gör med tunisiska pingvinhackare, men det verkar ha ordnat upp sig nu. Hursomhelst. Jag har saknat er.

Och jag blev ju klar med en massa projekt igår! Påslakan och soffbord och ramar och en himla massa annat småplock som jag sysselsatte mig med. Och dörren fick vi minsann upp, men den är inte riktigt klar ännu, så där dröjer det ett litet tag tills ni kan få se före- och efterbilder. Men sysselsatt, det var jag:

Och nu får vi hoppas att pingvinen håller sig borta ett tag. För alltid, till exempel.

30 kommentarer till “Att ha varit hackad.

  1. Ja jösses vilken seg Pingvin! Fick lite lätt panik där, hann tänka massa konstiga tankar som exempel att du nu måste sluta blogga! Eller att jag inte skulle hitta din bligg igen! Hemska tanke!
    Ramarna blev väldigt fina! Vad är det för färg du målat med?
    De andra var som vanligt fin fint!

  2. Haha – pingvinhackad, det var då värst! Själv fick jag en ny följare igår morse… ”Trevligt” tänkte jag – tills jag klickade på personen och såg att allt han/hon följde hade med porr att göra..! Hur personen i fråga tyckte att min blogg passade in framgick ej och jag spärrade illa kvickt; kan liksom inte tro att h*n hade något gott i tankarna. 😀

  3. Men jösses vad du är igång? Ramarna blev jättefina ju…gissa om jag blir inspirerad. Vårt hem är liksom lite i träda sen vi flyttade in i november. Lister att måla, tavlor att sätta upp…nån gång. Men när jag ser din nestingframfart så blir jag sugen på att sätta igång. Tack!
    Pingviner alltså? Onda eller goda? Det är frågan det. Skönt att du och bloggen är tillbaka!
    ha en fin dag,
    L

  4. Men oj pingvinhackad. Jag som var rädd att du hade slutat blogga! Men såg till min stora förtjusning att du var tillbaka lite tidigare idag!

    Du är så duktig! Så fint allt blir som du tar dig för!

  5. Oj va fint det blev, men du hur gjorde du med ramarna, är det ngn krackeleringsfärg?
    Jättevackert!
    Kram

  6. Men åh vad fint du har pysslat. Superduktig ju! Bebisen kommer bli helnöjd. Var har du hittat tyget till det randiga påslakanet?
    Kram

  7. HEJ!
    Va skönt att du är tillbaka! Hann sakna dig riktigt mkt fast jag måste erkänna att pingvinen var allt lite söt. 😉

    Du har verkligen varit flitig och duktig, så fint du har gjort. Antar att du har tagit dig ur symaskinshelvetet.

    Kram

  8. Här händer det grejer! Jäklar, vad snyggt det blev! 😀

    Och pingvin-hackad… Jag trodde bara dom lade energi på typ… Pentagon…. 😉 Vi hoppas att vi i fortsättningen slipper pingviner…

    Kram Carin

  9. Jag tror bestämt att jag ska simulera lite nesting då jag kommer hem från resan! Jätte fint! Pingviner är tydligen lite onda!

  10. Jag man blev ju lite orolig och förfärad när den där pingvinen dök upp istället för din fina blogg. Efterlängtad nu.
    Samtidigt kunde jag lugna mig själv igår med att pingvinen såg väldigt söt och snäll ut så inte kunde det vara så farligt väl? Så där höll jag på, involverade t om min man i detta drama. ”vad tror du har hänt?” ”tror du verkligen att Emmas gulliga blogg blivit hackad?” Min man tittade upp över glasögonkanten och sa” Ingen aning gumman lilla, men du kanske ska akta så att inte du också blir hackad” sen fortsatte han nöjt med sin aktiespaning, helt oberörd av pingvindramat.
    Skönt att det är över, skönt att du är tillbaka.
    Allt du pysslat ed är FINT som vanligt.
    Allt är som det ska.

    Kram Mrs G

  11. Gud vad du boar! Jag antar att jag också kommer bli sån vad det lider, eftersom det ska flytta in en liten ”Björn” hos oss framöver 🙂

  12. Fina påslakan -hela korgen ser jättegullig ut! Sytt även påslakanen själv?
    Och sen undrar jag lite också över färgen till ramen och krackeleringen, var köper man krackeleringsmedel/färg, Panduro? Målas det ovanpå befintlig färg eller under?

    Kan inte låta bli att fundera på hur dessa pingvinfreaks hittade din sida och bestämde sig för att just den här vill vi stänga?! Lite fascinerande trots allt…

  13. Haha, ja det var oväntat! Vad fint soffbordet blev…drar även slutsatsen att du är vän med din symaskin igen:) Det är inte jag med min, många hårda ord sades när jag skulle sy hundbäddar imorse. Blev sugen på att skaffa någon form av horn att ha på väggen efter att sett dina snajsiga rådjurshorn i bloggen för ett tag sen, så i helgen hade jag tur och hittade ett par renhorn på loppis för en tia. Dom måste bara fixas till lite först….jodåsåatt det pysslas lite hemmas hos oss också:)

  14. Men vilken tur att det löste sig!! Fint du pysslar, barnkorgen är ju helt fantastiskt fin 🙂

    Ha en mysig kväll!

    Kramar Linda

  15. Kul vits med pigwinen ! Jag trodde du hade skippat oss och tänkte enbart ägna dig ât baby Leo. Helt OK. Men sâ fina hemmasydda pâslakan av sina mamma fâr sällan pigwinbarnen och int västvärlden heller. Man köper, och köper och sen krymper pâslakanen…. !! men i Sverige sitter det alltsâ mammor som syr och stickar babykläder med samma förväntan, som när min generation fyllde pâ brudkistan. 🙂 Tänk, jag har forfarande kvar mina för-hand-fâllade kökshandukar i finaste lintyg ! Sâ mânga drömmar fâllades in i dessa handdukar ….

  16. Yes! Du är tebax 😀
    Jag började fundera hur jag skulle hitta igen dig om din blogg inte skulle fortsätta…sablans tunisier!
    Vad mycket du hunnit med jänta, så mycket fina saker!
    Soffbordet blev ju som nytt! Bebis sängen ser så gosig och inbjudande ut, där kommer Leo sova gott 🙂
    Åhh vad jag är glad att du är tebax! Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg