Att ha domedagsväder.

Regnet kastar sig ner utanför och det åskar så att till och med hundarna undrar vad som står på, så det är inte direkt läge att vara ute. Gräshoppor och öppen himmel, alltså – tur att jag inte är särskilt orolig för domedagar just nu. Istället sitter jag i vardagsrummet och roar mig med min tjatiga nestinghysteri vilket känns som ett bra mycket bättre alternativ.

Idag har jag målat träklossar, gjort färdigt ramen och suckat över de där skorna jag bara inte kunde låta bli att köpa trots att det förmodligen dröjer länge innan en Leo är stor nog att låta dom gå.

Och ute i trädgården kan jag riktigt se hur växterna sträcker sig mot regnet så jag antar att det inte gör något, det där med regnet och åskan och blixtrarna. Jag får tid att slutföra projekt och blommorna kanske till och med kan få för sig att slå ut snart. Så; ja. Det kan vara domedagsväder hur länge det vill.

12 kommentarer till “Att ha domedagsväder.

  1. Vädret kan vi ju inte styra över än, hur gärna vi än vill.
    Tycker denna tryckande värmen och de skränande Studenterna i stan slår både åska och dunder med råge.
    Att dem orkar, tycker jag, tycker Lille A.
    Fin fint blir det ditt pyssel och skorna är söta så man smälter totalt.

    Ha en fin kväll.

    Kram Mrs G

  2. Vilka ljuvliga klossar! En liten fråga bara. Har du tänkt dom som prydnad eller ska Leo få leka med dom? Jag tänker mest på färgflagor som kan bli när Leo stoppar dom i munnen. Är det farligt tror du? Jag hade nämligen älskat att ha sådan till Affe men han stoppar precis allt i munnen.

    1. Nej för tusan, de här är bara tänkta att pryda en hylla högt ovanför bebishöjd 🙂

      1. Attans också, det där med högt ovanför bebishöjd funkar inte när det finns en storebror som klättrar på allt för att nå det han vill åt. 🙂
        Dom var iaf väldigt vackra Emma!

  3. I love the shoes. Sorry att jag varit lite dålig på att kommentera på sistone. Jag läser iaf. Och jag blev besviken när jag såg Linux-pingvinen istället för dina sida i måndags. Men nu så kanske jag kan lyckas med en kommentar om allt och inget. Och en fråga, var har du köpt skorna? 🙂
    Kram

    1. De är från Vincent och är köpta på Vincentbutiken här i Malmö, men går att få tag i på nätet också 🙂

  4. Mera pyssel till folket! Snälla fortsätt pyssla och visa hur man gör. Jag har otrolig abstinens eftersom vi har renoverat, dvs huset är i totalt ”opysslig” atmosfär, i ett år nu.

  5. Vad pysslig du verkar vara! Kul med kreativitet!! 😀
    Jag är så nyfiken! Får man fråga om du använder pensel eller svamp? och hur blir det krackelerat sådär på klossarna?

    1. Jag har oftast pensel, tycker att svamp är så kluddigt. Krackeleringen får jag av krackeleringslack som går att köpa på typ Panduro. Kommer lägga upp en tutorial om det snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg