Att vara 1 meter. Bred.

Japp. Idag vaknade jag och var 1 meter. Bred. Jag mätte mig tre gånger och mycket riktigt; jag är numera ganska exakt en meter i omkrets. En meter kan kanske kännas ganska futtigt i sammanhanget men då ska ni komma ihåg att jag är 1,63 hög och att jag har den största tillväxtfasen kvar. Jag kommer alltså sluta med att vara ungefär lika bred som jag är hög.
Jag är inte van, heller. Mitt vanliga midjemått (fick jag fram efter att gå igenom min brudklänningsbeställning) är 66 cm. Trettiofyra centimeters tyngdlagsförändring gör en hel del på mobiliteten. Jag känner mig lite som Gregor i Kafkas Förvandlingen; jag vet inte riktigt när det hände, men någonstans på vägen vaknade jag upp som en skalbagge som inte får hamna på rygg eftersom jag då bara ligger där och sprattlar tills någon kommer och hjälper mig upp. Någon = mannen.

Iallafall. Idag stod jag i köket och mätte min mage och mätte mannens och mätte min mage igen, och ja – jag är numera större.

Idag är en episk dag.

15 kommentarer till “Att vara 1 meter. Bred.

  1. Men det är en väldigt fin meter!
    Njut av graviditeten Emma. En kvinna är aldrig vackrare än när hon är gravid!
    Kram

  2. Ja det är ju en sak att vara 1 meter bred, en annan sak att känna sig så.
    Har den där trista veckan (som du slipper nu) och det är rent ut sagt för j-vligt.
    Hatar det.
    Har typ alla problem man kan ha x100. Jag är nog en av få människor på planeten jorden som längtar till klimakteriet.
    Eller inte, man undrar ju hur illa det kan bli.
    Världens finaste man har jag i allafall som står ut med mig även dessa veckor, fast ibland säger han lite skämtsamt ” Ja det är ju bra att vi har två ställen att bo på”
    Fattar att du har det jobbigt i värmen, eller?

    Kram Mrs G

  3. Hi hi, vad gullig du är!
    Men jag vet hur det känns, jag är också lika ”lång” som dig och när jag väntade min första tjej blev jag väldigt bred. Fick då en finfin kommentar av en arbetskamrat. Han sa -Meh, det är snart enklare att kliva över dig än att gå runt dig, fniss.

    Må så gott!
    //J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg