Att snart vara där.

Snart, snart är det färdigt. Imorgon hinner jag inte för då är det festen hela dagen men på fredag. På fredag blir hon klar.

14 kommentarer till “Att snart vara där.

  1. Åh så fin ”hon” är. Vilken energi du har. Men det är väl bäst att passa på nu för sedan ska du bara ligga och snusa bebis då har du inte tid med skåp och gardiner 😉

  2. Måste bara fråga, håller själv på och göra om en byrå här hemma. använder du roller eller vanlig hederlig pensel? Kan inte komma fram till vilket som blir bäst, att man kan se strykningarna från penseln eller att det är helt slät.

    1. Både och! Är det stora möbler/ytor använder jag roller – helt enkelt för att det går snabbare så. Annars har jag en bred pensel för de större ytorna och en smal pensel för pillet. Jag gillar att man ser penseldragen, blir lite mer genuint så på något sätt.

      1. hmm, för tillfället använder jag först roller och sen pensel just för att få penseldrag..Får se hur det blir, har ett lager kvar att måla 🙂
        Finns nog inget bättre än att måla möbler och leta på internet efter knoppar och handtag som passar!

  3. Åh, jag vill också rädda gamla skåp! Men vårt hus är fullt redan från början, och jag kommer i alla fall att få renovera bokhyllor snart.

  4. Väldigt likt ett skåp jag köpte till garderob åt en av grabbarna för några veckor sedan! Fint! Du är ju så snabb, vad skönt det vore om man kunde hålla det tempot!

  5. Men vad kul!! Vi har nästan prick likadana skåp ;D
    Jag älskar vårt som jag förövrigt hittade undan gömd i makens bod när vi träffades….
    Numera bor den alltid på husets vackraste plats!!

    Kram finaste

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg