Att sova i tolv timmar.

Vi var visst lite trötta. Vi somnade, som vi alltid gör, i en trasselhög igår bland lakan och vinthundar och vaknade upp tolv timmar senare – vimmelkantiga, sömntrötta och förvånade. Jag har dessutom spenderat natten med att rädda huset från jättevågor och slåss med en gravid blondin, så jag hade lite att göra.

Väl ute i trädgården ser jag dock att mina ranunkler är på upp! Heja! De som jag tryckte ner på måfå i krukor och väl aldrig trodde skulle blomma såhär första gången (först var jag lite osäker på vad tusan det var jag hade planterat var någonstans så jag fick googla och minsann! det var mina ranunkler).

Och nu är jag hungrig som en varg och måste gå och kasta mig över ugnsvarma ciabatta, lagrad prästost och min nya (inte helt oangenäma) craving: skånepepparkakor.

Nom nom nom.

4 kommentarer till “Att sova i tolv timmar.

  1. Nom nom indeed! Och ranunklerna ser fantastiska ut, nu blev jag sugen på sådana också (även om vi sagt att vi ska ta det lite lugnt med trädgården såhär första året). Jag njuter i fulla drag av det som kommer upp och går en runda varje dag. Hittar nästan alltid något nytt (och om inte så kan man alltid förundras över att det faktiskt kommer äpplen! på våra träd!).

  2. Också sovit länge, behövde det eftersom jag kände mig väääldigt sjuuuk igår och ont i halsen och allt möjligt. Efter en lång prinsess sömn och te med honung känner jag mig faktiskt bättre.
    Dem de där pepparkakorna haha, måste berätta. I mitt förflutna var jag faktiskt utan att sryta väldigt duktig inom risport och tävlade i dressyr. Naturligtvis var det en massa hyss och rutiner som skulle följas för man skulle få framgång och tur vid tävlingen.
    Som man höll på. Iallafall ett av hyssen var att det ALLTID skulle vara med Skåne pepparkakor i fikakorgen, oavsett om de åts upp eller ej, tror faktiskt att det var samma paket som åkte med där ett tag.
    Lustigt va?

    Kram Mrs G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg