Att inte ta ”den kommer imorgon” som ”den kommer imorgon”.

Häri ligger den. Tapeten.

De försökte idag igen med ”Den kommer imorgon” men ni förstår att det där går jag inte på en gång till. Så jag fick tapetaffären att tracka paketet till nån DHL-terminal i hamnen och sen åkte jag helt sonika ner dit och hämtade ut halva Malmös tapetbeställningar (vilket för upplysnings skull är sisådär 8 kilo tapet om nu någon undrar) och sen var det bara att åka tillbaka med allt till affären, snällt vänta på att de packade upp kartongen och ta emot sina tre rullar. Ja, vadå. Vill man ha något gjort får man göra det själv.

Men nu är den iallafall här; min vackra, solblekta Lewis&Wood. En påse med tre rullar kärlek.

12 kommentarer till “Att inte ta ”den kommer imorgon” som ”den kommer imorgon”.

  1. Bra (i ditt fall suverän..) kvinna reder sig själv! Super-Emma har gjort det igen 😉 Kram o lycka till med tapetseringen! 🙂

  2. Nyfiken vill se innehållet i påsen. Synd att vi inte bor i skånland annars kunde min gubbe slängt upp tapeten åt er han är duktig på det. Så kunde jag fått en anledning att kika in hos er och hänga i trädgården och gosa med hundarna. Men snart åker vi ner hoppas bloggträffen blir av när jag är nere älskar att hänga i malmös parker.

    Kram Kristina

  3. Ja, man blir ju galen. Man får göra allt själv! Tapet-och färgaffärer i synnerhet, finns väldigt få som har någon som helst sorts kunskap. Jag blir bara trött! Lata jäklar med!
    Du är duktig du! Där fick dom så de teg!
    Kram

  4. *asg* Bra jobbat Emma! Man skulle nästan tro att vi är släkt för jag är känd för att göra sånt (besvärlig och krävande kund). *s*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg