Att ha råkat göra det igen.

Ja, alltså… Ja. Jag råkade köpa ett räddningsobjekt till. Och nu står det där i vardagsrummet och väntar på att få bli vackert och sen har jag faktiskt inte den blekaste om var jag ska ställa det. Hm.

Nåja.

Först är det i vilket fall som helst dags för tapetsering – vi ska försöka göra klart rummet idag. Men sen! Sen kan jag påbörja Projekt Rädda Möbeln. Trots att jag inte borde rädda fler möbler alls. Egentligen. Men hur ska jag låta bli när de ropar på mig sådär?

14 kommentarer till “Att ha råkat göra det igen.

  1. Tycker hela möbeln kallar ”Leo”….:-).Tänk så mycket som kan få plats i den – alla söta små pyjamas, tröjor, mjuka filtar och pyttesmå strumpor. I de minsta små lådorna överst – naturligtvis små tuber med salvor och annat smått och gott. Som du berör och inspirerar – tack finaste!

  2. Du får helt enkelt börja sälja dina räddningsobjekt när de är klara! Perfekt affärsidé nu när du snart går på mammaledighet 😉

  3. Ja, Susanne sa något där, sälja en del objekt. T.ex. den turkosa tingesten till mig t.ex. 😉 Du gör underverk med dem, Emma! :-*

  4. Kan du inte rädda möbler och rusta upp dem, för att sedan sälja dem vidare? 🙂

  5. Själv är jag koftoman, måste alltid ha drömkoftan.. du är nog skåpoman? 🙂 Eller kabinettberoende? Skänksjuk? Byrålogisk? Hurtshurtig? Möbelmjukis… Spegelbyrås-seglare, kapten av färg och löjtnant slippapper. Räddaren i nöden och räddaren i möbeln.

    Ja förlåt, jag har visst druckit en kopp kaffe förmycket här på morgonen och är lite i gång. 🙂 Jag tycker att det är underbart att du räddar möbler och den där är väldigt ståtlig, spegelbyrån. Ska bli kul att se resultatet.
    Önskar dig en underbar midsommarhelg,
    kram!

  6. Alltså har du dåligt med plats får du gärna skicka den till nollåttaland:-) 🙂

    Den kommer att bli supervacker jag är grymt avis på den 🙂

    KRAM o trevlig Midsommar

  7. Hejsan Emma,

    Jag har undrat här för mig själv varifrån du fyndar dina antikskåp mm.. Går du på loppis eller är de köpta från nätet eller..?

    1. Det är främst Blocket, men även loppis och typ Myrorna. Det handlar ju bara om att ha tur och trilla över saker man förälskar sig i. Men jag har varit på måååånga loppisar utan att hitta något alls, så tålamod är en dygd 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg