Att hitta skatter på otippade ställen.

Jag älskar när man hittar skatter på ställen man allra minst förväntar sig det. Som ni vet har jag en aningen svårt för massproducerat och hittar nästan aldrig nånting jag till hundra procent tycker om i de ”vanliga” butikerna. Oftast är det för kantigt eller för polerat, och om det är saker som ska se gamla ut så är det ofta för ”gjort” för att hjärtat ska klappa lite extra. Men ibland händer det! Som det här modellflygplanet till Leo som jag snubblade över på ILVA. Precis lagom stort och precis lagom ruffigt.

Så nu hänger det där i hans tak bland bjälkar och vimplar och väntar på att det ska bli oktober så att ett litet knytte kan flytta in.

8 kommentarer till “Att hitta skatter på otippade ställen.

  1. Men SÅ otroligt fint!!! Och som jag har letat till pojkarnas lekrum. Har du en länk till det? Hittar inte på deras hemsida. Tack för din finfina blogg, läser dagligen med ett leende men har aldrig kommenterat tidigare. Kram från Petra

  2. Jättefin! Jag hade en handgjord i trä som hängde i taket som jag fick av min mormor. Ett flygplan alltså och det var också grönt..
    Skrattar fortfarande åt eftermiddagen fåraktiga stirrande, jag kom inte ens på vad du hette just då och tänkte säga…-Hallå någons fru? Är det du?
    men nästa gång så.. 🙂
    kram

  3. Sân fin kopia av bröderna Wrights flygplan…modellen fanns t o m i Kenya i början pâ 1900talet -1916 (Out of Africa) skulle jag gissa pâ. Flygplanet är en relik frân flyghistoria,, för utan brödernas Wrights insatser för att främja flyget, hade vi kanske inte haft nâgra piloter sâ snabbt/ Min bror hade naturligtvis en kopia i sitt rum som han byggt själv.. Vad kul att göra en looping in i det förflutna för 60 âr sedan ! Jag undrar vad Leo kommer att tänka pâ när han ligger och fokuserar pâ det ? Det kan bli mânga konstruktiva tankar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg