Att vara klar med en stol.

Och så blev den färdig; stolen. Marin och lite ruffig, precis som det mesta annat jag släpar hem och sätter penseln på.

Nu ska jag bara hitta min häftpistol så tar vi pallen imorgon.

22 kommentarer till “Att vara klar med en stol.

  1. Wow kvinna! Du är effektiv! Och duktig! Hur lyder ditt rädda möbler soundtrack? Det är den energin jag gärna skulle lyssna in 🙂

  2. Du skulle ju kunna kränga möbler i parti och minut under din F-ledighet!!?? Om det nu börjar bli trångt där hemma av alla fina saker!!

  3. Wow – vilken talang du har för att se vad det kan bli av saker! Nu blir jag också sugen på att leta möbelfynd o fixa till 🙂 Ska bara göra klart mina andra 117 påbörjade hobbyprojekt först ha,ha…
    Kram!

  4. Älskar själv att släpa hem gamla möbler! DU är verkligen duktig på att göra dem ”goda gärningar” Fin blogg du har! Inspireras av dina fina foton!

  5. Det var raskt jobbat! Fint.. du tack än en gång för musiklistan..
    Om du vill kan du ctrlklicka på din spellista och kopiera http så behöver du inte liksom skriva varje låt, utan hela listan öppnas.

    kram!

    1. Ha ha det är lackfärg vilket innebär att den blir yt-torr ganska snabbt (jag pallar aldrig vänta på ”genomtorr”, går utmärkt att måla ändå) och eftersom stolen var renslipad behövdes bara 2 lager färg. Och betsen säger ju bara slurp.

  6. Men du. Vid tillfälle – skicka över lite av all den där energin som du tycks ha i överflöd. Jag såg jättesnygga vadderade kuvert som Posten börjat sälja, det passar nog perfekt att packa i. Jag står självklart för både emballage och porto. 🙂
    Snyggt jobbat med stolen!

  7. Det blev en väldigt fin stol! Vart hittar du alla dessa fina räddningsprojekt?!
    Sen är du så effektiv! Jäsiken vad fort det går!

  8. Det är första gången jag vågar kommentera i din blogg som jag tycker är fantastisk och som jag följer varje dag. Vilken otroligt god smak du har. En fråga till dig: jag har letat efter ett vackert, gammaldags klädskåp i flera år nu men jag hittar inte något snyggt. Har du något tips på vart jag ska vända mig?

    1. Hej Kajsa!

      Vad fint av dig, tack! Maila mig en beskrivning av vad det är du letar efter så kanske jag kan hjälpa dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg