Att ha en riktig fredag.

Vi ligger i soffan, äter chips och skrattar oss fördärvade åt House. Det är på alla sätt en riktig fredag.

Fin kväll, allihopa.

8 kommentarer till “Att ha en riktig fredag.

  1. Hur lyckas du ladda bilder så snabbt? Eller tar du direkt med paden? Kanske ska börja använda den lite mer… Jag skulle ladda in bilder från kameran på den häromdan och upptäckte att det krävs en annan sladd. Jaha.
    Trevlig kväll själv! Har precis lyssnat av din fuldansarlista på spotify. Till min mans förtret. Han kollar någon sport och hör inte så bra när jag drar på Vanilla Ice. /L

  2. House är bra i måttliga mängder 😉 här kollas det på Game of thrones men det är ju inte så många avsnitt än dumt nog. Trevlig kväll!

  3. Här har vi ätit kycklinggryta och kokat buljong på skrovet och pillat loss det lilla kött som fanns kvar och bjudit katterna. Ena tyckte det var smaskens, den andra tittade på mig som om jag var dum i huvudet (”Det ska vara Whiskas, matte!”). Och det är något alldeles extra ljuvligt att sitta i kvällsvärmen på sin egen altan och äta smulpaj på rabarber och vita vinbär som man plockat i trädgården.

  4. Kommit hem från ett besök, suttit ute och ätit. Mysigt, men nu kliar jag halvt ihjäl mig på alla mina myggbett jag fick vid Bosarpssjön häromdagen…..
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg