Att se till att andas.

Vissa dagar (särskilt såna som varit sådär extra långa) kan jag bara inte vara ner förrän jag dragit på mig gummistövlarna och tagit en runda runt huset. Det behövs inte så mycket; bara den där korta stunden av på-landet-lugn-och-ro som lägger sig tillrätta i maggropen bland fälten under tiden mannen står inne i köket och steker pannkakor.

Det spelar liksom ingen roll hur en vecka har varit när man står till knäna i vete och fotograferar småfåglar. Ingen roll alls.

6 kommentarer till “Att se till att andas.

  1. Låter härligt och aningens avis är jag nog i dessa dagar då annars så fridfulla och ljuvliga Båstad förvandlas till inferno.
    Pulsen ökar från dag till dag och nästa vecka blir det kaos.
    Men inte ska man klaga och vara en gnällig tant. Man visste vad man gav sig in i när man bosatte sig på gräddhyllan i Båstad.

    Ha en fin fredag!

    Kram Mrs G

  2. Vi har så mycket vacker mitt framför snoken, ibland glömmer man bort att det finns där..här..
    Och jag vill TACKA för så himla BRA tips.. 2 styck av den eftersökta varan är nu på sin väg till mig:) tjoo..
    OCH en liten tiny sak till…jag behövde verkligen ett skratt idag och din kommentar ang ert foto på floating var så rolig och kom just när jag verkligen behövde det:) kram:)

  3. Vilken fin ros! Och det ska jag säga som sett en miljon idag…så vacker bild.
    Hoppas du får en skön mysig fredagkväll och kan vila ut. I morgon är en ny fräsch dag med nya äventyr.

    kram!

  4. Snaaaaart står jag med med knäna i vete! Åh, jag längtar. Först tar vi 2 nätter vid Söderåsen. Har du varit där och promenerat någon gång? Sist vi var där var vi vid Kopparhatten och JÖSSES vilken natur. Älskar skånes natur!

  5. Mmm. Även fast vi inte har lika mycket landet som du, så går jag alltid en runda i trädgården när jag kommer hem från jobbet. Idag har jag jobbat hemifrån, så då blev det flera (en av dem med katt i koppel, det du!).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg