Att ha ett nytt smultronställe.

Denise tog med mig till Märtas i Höllviken på lunch och vilket ställe! Det kan jag varmt rekommendera för er som bor här nere eller som bara har vägarna förbi. Det är som en inredningsbutik och ett café i ett och man sitter ute under vita segelduksparasoller och äter fantastiska bakverk och känner sig som någon ur Mio min Mio, och var man än tittar finns är något vackert att vila ögonen på. Det blir absolut ett ställe att lattemorsa på sen i höst när regnet ligger tätt och allt doftar blöt ylle.

Och sen är det ju fantastiskt skönt att ha någon precis lika preggo att bara snacka av sig med. Få känna sig normal i en timme eller två. Få höra att man inte är den enda som är en preggosaurus och som snäser åt chefen och har ett toleransspann som en överarbetad dagisfröken på för mycket koffein – bara att få säga har du också märkt? och få ett ja till svar.

Det i kombination med kladdkaka kan inte bli annat än en härlig eftermiddag.

22 kommentarer till “Att ha ett nytt smultronställe.

  1. Åh, mitt absoluta favoritställe! Var där idag. Och gick igen. Det var tydligen fler än jag som tycker om Märtas. Inte ens en endaste liten pall över.

    Blir toppen för dig att hänga där i höst. Utan latte då såklart! Örk.

    (Har precis hittat till din blogg och älskar dina bilder.)

  2. Jasså du har varit i mina hemtrakter och på mitt favvis fik. O om du inte gillar latte så prova deras nypressade jos :O) Den med päron är min favorit. O sen har de ju en massa goda chokladbitar att mumsa på, lite för små dock! Rocky road är bara sååååå god, farligt god :O)

  3. Det är jättehärligt att ha någon inom samma tidsram att snacka av sig med. På mitt jobb var vi två stycken gravida samtidigt med bara två veckors mellanrum på bf. Super.

    Ni ser dessutom ut att ha haft det jättehärligt. Vilket mysigt ställe!

    kram.

  4. Åå ser ut som en plats som är gjord för mig 🙂 måste dit! Märta’s åker på listan för att senare under veckan bockas av!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg