Att fortfarande vara mätt.

Igår var vi på middag hemma hos Anna-Malin och hennes man och det är helt sanslöst vad mysiga de två är. Vi satt i timmar och åt det godaste vi fått på länge och eftersom hon är en sån som håller reda på mina cravings fick jag bälja Tonic och vräka i mig aioli, och det är sånt som gör mig rörd – när någon har hjärta nog att lägga på minnet.

Tyvärr var det alldeles för trevligt för att koncentrera sig på att fotografera så det var ett väldigt magert utbud jag hade med mig hem i kameran. Men dukningen var vacker (såklart, det är ju trots allt Anna-Malin vi pratar om) och maten var underbar och klockan var drygt midnatt när vi väl kom hem. Och nu är jag fortfarande mätt och lite upprymd på något barnsligt vis; jag har nog fortfarande inte förstått vilka fina människor man träffar bara på grund av att man har en liten blogg.

Det är det här som är bloglovin för mig.

Ni som är Nyfikna på Anna-Malins underbara soffbord kan läsa mer här.

22 kommentarer till “Att fortfarande vara mätt.

  1. Åh vilken härlig kväll ni verkar ha haft!
    Det är väl det som är själva grejen tycker jag, att försöka tänka ut vad som uppskattas så där lite extra av just de där gästerna, eller den där presenten som passar så bra till just den där personen.
    Inte alltid man lyckas till 100%, men desto roligare när det blir så där perfekt.

    Kram Mrs G

  2. Vad härligt med sådana vänner där man bara kan sitta och prata och finna att man har så mycket gemensamt!!

    Hoppas att du inte är för mätt så du orkar med någon craving idag:)

    Ha e superhärlig söndag

  3. *Sukk* – det ser ut som dere har hatt en herlig kveld, perfekte gjestser og perfekt vertskap 🙂 Det lille ekstra… Så kjekt at vi fikk ”være med” 🙂

    I dag får jeg besøk av min nydelige venninne Veronica med mann og barn, deres eldste sønn har hatt overnatting hos oss i natt, jeg gleder meg og skal lage en deilig sjokoladekake. Jeg har også cravings, selv om jeg ikke er gravid 😉

    Ha en nydelig dag, Emma & familie.

    Klem Eli

  4. Tänka sig att vi hittar så många likasinnade människor via bloggen. Det är helt fantastiskt. Jag har bara träffat två ännu så länge men fler lär det bli.

    Det ser underbart på de ”få” bilder du visar.

    Hur mår han i magen, rör han på sig mycket? 45 dagar kvar nu 🙂

    JÄTTEKRAM till hela dig

    1. Visst är det snyggt?! Specialbeställt från Enkla Ting (tror jag). Kolla runt lite på Anna-Malins sida så hittar du nog snart var det är ifrån.

  5. När bloggvärlden visar sig från den sidan så är det fantastiskt, att kunna lära känna någon ”på äldre dar” på andra sidan datorn… Förstår att du känner tacksamhet. Ha en skön söndag!

    1. Instämmer lite förundrad, speciellt när Emma berättar om alla trevliga människor hon mött tack vare bloggen. Frankrike ligger nog pâ en annan planet med ett annat relationssprâk. Tror inte vuxna människor använder internet för enkel trevnad i samma utsträckning som i Sverige. Kanske pâ grund av de stora avstânden i S_rike eller den tekniska utvecklingen… no idea.
      Jag är imponerad !
      G-mor

  6. Hej!
    Är så intresserad av Salukis!
    Vill du göra ett inlägg om rasen? Var man bör köpa och vad jag ska tänka på?
    Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg