Att hantera en måndag.

Idag har det, på alla sätt, varit en måndag. Så nu ska jag hantera den med det bästa jag vet; bruschetta, godis, ostbågar, filt och en sprillans ny bok från skräplitteraturens mästare.

Sånt gör jag med måndagar.

Det finns inga svar till Att hantera en måndag.

 • Lingon 4

  Åh så underbart. Maken kom hem och sa ordet pizza. Jag sa kycklinggryta….:-D Men vi vet båda vad vi kommer att välja..

  Kram! (jevvla måndag)

 • Fru Stjernholm 5

  Jag instämmer med föregående talare…Jag gillar din stil, jag gillar vad du gör med dina måndagar fast det blir ingen sån här idag. Vi hade en sån dag igår…en måndag på en söndag så att säga =0)

  Du får mig också att vilja vara gravid igen, får väl se om det blir fler. Du är ett vackert preggo =0)

  /Viktoria

 • Lena 7

  Jag som premiärbloggläsare har ju fastnat helt för dej!! Men att samtidigt gå med i viktväktarna och börja läsa din blogg var ingen vidare combo….jag går ständigt runt och dagdrömmer om kladdkaka, o´boy, aioli och allt mums du sätter idej;)
  Men jag biter ihop, för du får mej att skratta och småfnissa flera gånger om dan så det är det värt.

  Så fortsätt roa oss här ute, njut av livet och må så gott!!

 • Pernilla-alias Buba 9

  Sweet! Jag softar också i soffan fast med rosévin, guacemole, oliver, parmesan och lite sköna bloggar. Men den där godisskålen kan du få behålla för dig själv. Inte alls mina sorter det där! ;)

 • Josefin 13

  Låter som det ultimata sättet att hantera en måndag på tycker jag!

  Jag är förresten en ganska ny gäst här hos dig och det känns ju dumt att bara spana här inne ett par gånger om dagen utan att säga hej. Jag måste säga att din blogg har något speciellt som jag inte kommit underfund med vad det är ännu, men jag vet i alla fall att första gången jag halkade in här satt jag som fastklistrad framför skärmen i ett par timmar.

  Vid närmare eftertanke är det nog kombinationen av inspirerande och vackra bilder, en vass penna och härlig humor.

  Tack för det!

 • Elisabeth 14

  Kikar in hos dig dagligen njuter dina underbara bilder och drar sgs alltid på smilbanden då jag läser vad du reflekterar över och vad du upplever. Följer dina kostråd för måndagskvällen (mina kantareller är också ICA plockade) trots att jag inte är gravid och det får mig att vilja ha måndag varje dag….och skam vet om jag inte skulle kunna tänka mig en saluki också.

  Du är helt fantastisk !!!!

  Elisabeth

 • Doktor Molly 19

  Oh no Koontz… Min makes favorit! Jag har i smyg plockat ut hela samlingen och ska försöka sälja på loppis på söndag! Hoppas han inte märker att en hylla är tom i bokhyllan (-;

  Ser ut som en fin kväll!!

 • Johanna 21

  Men jösses, vilken fantastisk blogg. Älskar dina bilder.

  Och jag har precis likadana skålar som du, de färgglada med någon sorts metallkant. Har köpt mina i Marrakech, är dina också därifrån?

Lämna gärna en kommentar